ΑΛΜΥΡΟΣ

Στον Αλμυρό ο επίσημος αγιασμός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

στον-αλμυρό-ο-επίσημος-αγιασμός-της-δε-780922

Για πρώτη φορά εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος, θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο επίσημος Αγιασμός του σχολικού έτους για τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Ο επίσημος Αγιασμός θα γίνει στο Γενικό Λύκειο Αλμυρού, στις 10 το πρωί, με τη συμμετοχή του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σ. Σαβελίδη και παρουσία επισήμων και αρχών της περιοχής.

Εξάλλου, ο επίσημος Αγιασμός για τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, θα γίνει στις 9.00 το πρωί, στο κτιριακό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται τα 10ο και 32ο Νηπιαγωγεία καθώς και τα 18ο και 29ο Δημοτικά Σχολεία Βόλου στην οδό Λαρίσης 84.

Η τελετή του Αγιασμού θα γίνει παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου και του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιου Πολύζου.

Το 1ο Γυμνάσιο- 1ο ΓΕΛ Βόλου

Στο Παγκύπριο διδακτήριο, όπου συστεγάζονται το 1ο Γυμνάσιο με το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου, ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 9:30 το πρωί.

Η Ειδική Αγωγή

Εξάλλου, στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και στο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Ν. Ιωνίας, που βρίσκονται στο κτίριο του πρώην Πολυκλαδικού, ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά, θα τελεστεί στις 9 το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου