Ενημέρωση αγροτών για το έργο «Adapt2Change»

Τελευταία ενημέρωση: 2016-06-08, 14:21:43
Ενημέρωση αγροτών για το έργο «Adapt2Change»

Εκδήλωση με τίτλο «Adapt2Change: Τεχνολογίες παραγωγής θερμοκηπιακών προϊόντων με μειωμένες εισροές - Η περίπτωση του ημίκλειστου θερμοκηπίου» θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 15 Ιουνίου τo Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Αλμυρού.

Ομιλητής θα είναι  ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Κίττας.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Αλμυρού στις  20.00 θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό έργο «Adapt2Change», το οποίο έχει στόχο την επίδειξη της ικανότητας προσαρμογής της γεωργικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και στην περιορισμένη παροχή υδατικών πόρων και  φιλοδοξεί να  προωθήσει βιώσιμες γεωργικές πρακτικές,  που θα μπορούν να εφαρμοστούν από όλους τους αγρότες, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των καλλιεργειών υπό κάλυψη.

Με δεδομένο πως η λειψυδρία και η ρύπανση των υδάτων είναι μια περιβαλλοντική απειλή που επηρεάζει μεγάλα τμήματα της Ευρώπης.  Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με  τον Υπεύθυνο του  Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Αλμυρού κ. Μιχαλακόπουλο Παναγιώτη, στο τηλ. 24220 21473, e-mail: ogeekad@otenet.gr.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=