ΑΛΜΥΡΟΣ

Η Σούρπη απέκτησε εξωτερικό απινιδωτή

η-σούρπη-απέκτησε-εξωτερικό-απινιδωτ-78476

Σεμινάρια αντιμετώπισης καρδιακής ανακοπής

Φορείς της Σούρπης, με τη σημαντική βοήθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας του Γυμνασίου Ευξεινούπολης, κατάφεραν να αποκτήσει και η Σούρπη έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.

Το Γυμνάσιο Ευξεινούπολης ευχαριστεί όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή Νικόλαο Περιστερά του Δημοτικού Σχολείου Σούρπης, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή Ιωάννη Θεοδώρου του Γυμνασίου – Λυκείου Σούρπης, την Ενωση Αποστράτων Αλμυρού, την Ενορία Αγίας Παρασκευής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σούρπης, τον Αθλητικό Σύλλογο Αίαντα, την Κίνηση Νέων Σούρπης και το Σούπερ Μάρκετ Τσανάκας, για την προσφορά τους.

Οπως ενημερώνει, «στόχος μας είναι να επιμορφωθούν συμπολίτες μας στην αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής και τη χρήση απινιδωτών». Προς αυτήν την κατεύθυνση απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στα σεμινάρια που θα οργανωθούν στο δήμο Αλμυρού, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, το Ελληνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης Αναζωογόνησης και το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Ευξεινούπολης.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16/4/2016, από τις 4μ.μ. έως τις 9μ.μ. και την Κυριακή 17/4/2016, από τις 10:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.Το βιβλίο είναι με νέες οδηγίες και δεν έχει εκδοθεί σε έντυπη μορφή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν σε ηλεκτρονική μορφή από τη γραμματεία του δημάρχου, εφόσον έχουν email.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του δημάρχου και συγκεκριμένα στην κ. Δήμου Νικολέτα στο τηλέφωνο 2422350204, αλλά και στην κ. Μαρία Σταυραντώνη διευθύντρια του Γυμνασίου Ευξεινούπολης και υπεύθυνη του δήμου Αλμυρού για θέματα παιδείας στα τηλ: 6944164031 – 6982853881.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου