ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες Για το 8μηνο πρόγραμμα απασχόλησης στο δήμο

ανακοινώθηκαν-οι-επιτυχόντες-για-το-8μ-128484

Θέμα χρόνου να πιάσουν δουλειά οι εργάτες καθαριότητας

Με γρήγορες διαδικασίες λόγω της μεγάλης ανάγκης ενίσχυσης του προσωπικού στην Καθαριότητα ολοκληρώθηκε προχθές Παρασκευή η εξέταση των φακέλων των αιτούντων για πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα οχτώ μηνών στο δήμο Αλμυρού ως οδηγοί, τεχνίτες υδραυλικοί και εργάτες καθαριότητας.

Ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, υπέγραψε την απόφαση πρόσληψης όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και τα αποτελέσματα της μοριοδότησης θα σταλούν αύριο Δευτέρα στον ΑΣΕΠ για έγκριση.

Στο μεταξύ, οι επιτυχόντες του διαγωνισμού ενημερώθηκαν από τη δημοτική αρχή ώστε όταν ολοκληρωθεί η εξέταση των αποτελεσμάτων από τον ΑΣΕΠ να αναλάβουν εργασία.

Οι δεκαεννέα προσληφθέντες στο 8μηνο πρόγραμμα του δήμου Αλμυρού αναμένεται εναγωνίως να αναλάβουν εργασία καθώς οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι μεγάλες και οι υποχρεώσεις του καλλικρατικού δήμου υπέρογκες.

Ειδικά το καλοκαίρι όποτε αυξάνεται και ο πληθυσμός του Αλμυρού δυσανάλογα ιδιαίτερα στις παραθαλάσσιες περιοχές η Υπηρεσία Καθαριότητας έχει μεγάλη ανάγκη από επιπλέον εργατικά χέρια.

Αν δεν υπάρχουν οικειοθελείς αποχωρήσεις ή ενστάσεις που ενδεχομένως αλλάξουν τους επιτυχόντες του διαγωνισμού, οι προσληφθέντες είναι οι εξής:

Για τον κλάδο Δ.Ε. 29 Οδηγών θα προσληφθούν οι Ηλίας Ανατολιώτης, Κωνσταντίνος Ριζάκης και Ιορδάνης Παυλίδης.

Για τον κλάδο ΔΕ 30 τεχνιτών υδραυλικών ο Πάρις – Δημήτριος Μαντάς.

Για τον κλάδο ΥΕ 16 Εργατών Καθαριότητας οι Σταυρούλα Τσαβέ, Κωνσταντίνος Νάκος, Γεώργιος Τζωρτζίδης, Γεώργιος Καναβός, Οδυσσέας Σαββίδης, Καλλιόπη Μπασδέκη, Χαρίκλεια Καλαντζή, Κοσμάς Τσιτσάνης, Περσεφόνη Ζιώγα, Κωνσταντίνος Δροσόπουλος, Γεώργιος Μπέκος, Δημήτριος Μπέκος, Αγγελική Μανθογιάννη, Ευφροσύνη Κατσιλογιάννη και Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης.

Να επισημανθεί ότι ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων της μοριοδότησης κατατίθενται εντός δέκα ημερών από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων.

Η απόφαση πρόσληψης του δημάρχου έχει δημοσιευτεί στη Διαύγεια όπου αναγράφεται και η μοριοδότηση των διαγωνισθέντων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου