ΑΛΜΥΡΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητάει με τα τοπικά συμβούλια του δήμου Αλμυρού

ο-συριζα-συζητάει-με-τα-τοπικά-συμβούλ-179690

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση – συζήτηση με τους αιρετούς εκπροσώπους των τοπικών συμβουλίων της ευρύτερης περιοχής Αλμυρού, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα των συνεδριάσεων του δήμου Αλμυρού.

Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού, η συμμετοχή εκ μέρους των εκπροσώπων των Τοπικών Συμβουλίων ήταν καθολική και όλοι πήραν το λόγο και εξέθεσαν τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Ειδικότερα μίλησαν ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Καλλές, δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες από τα χωριά και τις γειτονιές του Αλμυρού.Εκ μέρους των διοργανωτών μίλησαν οι βουλευτές Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλος, Μ. Μπαλλής και Κατ. Παπανάτσιου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Σταμπουλής καθώς και οι Δ. Δημητριάδης και Ρ. Πάντζιος από τη Νομαρχιακή Επιτροπή και την Ο.Μ. Αλμυρού του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ανάγκη τροποποίησης του Καλλικράτη, η αγροτική οδοποιία, η ύδρευση και η αποχέτευση στα χωριά, η λειτουργία των αγροτικών ιατρείων, η αντιμετώπιση της λαθροϋλοτόμησης στην Οθρυ, το πρόβλημα αστυνόμευσης, η συγκρότηση Υπηρεσίας του δήμου για αποτελεσματική αντιμετώπιση των αγροτικών θεμάτων, η ανάγκη για σχεδιασμό παραγωγικής ανασυγκρότησης περιοχής Αλμυρού, το φράγμα Μαυρομάτι, τα προβλήματα των αγροτών με τον ΕΛΓ, η αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, η ανάπτυξη στην Οθρυ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου