ΑΛΜΥΡΟΣ

Δεν έχει τέλος η ενδοοικογενειακή βία

δεν-έχει-τέλος-η-ενδοοικογενειακή-βία-196802

Χτύπησε τη γυναίκα του, της ζήτησε να φύγει από το σπίτι με απειλές, έκανε αίτηση στην Εισαγγελία Βόλου προκειμένου να διαταχθεί εναντίον της ψυχιατρικός εγκλεισμός και την κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι τον καταμήνυσε ψευδώς όταν εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Συνέχεια στο επεισόδιο της ενδοοικογενειακής βίας στον Αλμυρό δόθηκε χθες το βράδυ στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Η 40χρονη γυναίκα που εξετάστηκε από το Νοσοκομείο αν χρήζει ψυχιατρικού εγκλεισμού μετά από αίτηση του συζύγου της στην Εισαγγελία Βόλου και αποδείχτηκε ότι δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα, καταγγέλθηκε από το σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη γυναίκα στην αρχή της εβδομάδας φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το σύζυγό της καθώς στο πλαίσιο της προανάκρισης που ζήτησε η Εισαγγελία Βόλου όταν αποδείχτηκε ότι δεν χρήζει εγκλεισμού κατέθεσε ότι ο σύζυγός της τη χτύπησε πριν δύο μέρες και την επομένη της ζήτησε να φύγει από το σπίτι απειλώντας την εκ νέου.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελία. Ωστόσο ο 49χρονος απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Εναντίον της συζύγου του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και απειλές και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου