ΑΛΜΥΡΟΣ

Αγιασμός στο δημοτικό Ωδείο

αγιασμός-στο-δημοτικό-ωδείο-293327

Αγιασμός για τη νέα καλλιτεχνική – μουσική χρονιά θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού (παλαιό γυμνάσιο), παρουσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Ι. Γράμψα, των Καθηγητών, καθώς και των σπουδαστών, γονέων αλλά και των νέων υποψήφιων μουσικών.

Η επίσημη έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, ενώ εγγραφές θα γίνονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πληροφορίες κατά τις πρωινές ώρες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παίρνουν στο τηλ. 2422-0-29274 και τις απογευματινές στο τηλ. 2422-0- 22502.

Σύμφωνα με το δήμο Αλμυρού, με συνέπεια και προσφορά στον πολιτισμό και την τέχνη, το Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού, συνεχίζει και φέτος με την ακούραστη δουλειά του εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και τη στήριξη των τοπικών αρχών και της τοπικής κοινωνίας του καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού το σημαντικό του έργο στην επιμόρφωση, εκπαίδευση και προετοιμασία των νέων μουσικών.

Είναι αναγνωρισμένο από το κράτος παρέχοντας αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών προετοιμάζοντας τις νεότερες γενιές μουσικών σε όλα τα επίπεδα, πάντα από καθηγητές με πολυετή εμπειρία και προσωπική ενεργή δράση. Πιο συγκεκριμένα, τα τμήματα που λειτουργούν είναι: Πιάνου, Βιολιού, Κιθάρας, Ανωτέρων Θεωρητικών & Θεωρητικών, Προετοιμασία σε Α.Ε.Ι (Τμήματα Μουσικολογίας), Μουσικής Προπαιδείας, Ηλεκτρικού Αρμονίου, Ηλεκτροακουστικής κιθάρας & Μπάσου, Μπουζουκιού, Μοντέρνων κρουστών – ντραμς, Εντεχνου Ελαφρού Ελληνικού και ξένου τραγουδιού και Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας με δωρεάν συμμετοχή.
Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα γνωριμίας με τα όργανα των νέων υποψήφιων αναποφάσιστων σπουδαστών, συμμετοχή σε μουσικά σύνολα, συναυλίες, σεμινάρια και εξετάσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Χορωδιακά τμήματα

Να επισημανθεί ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός των Χορωδιακών τμημάτων Ενηλίκων του Δήμου Αλμυρού, της Τετράφωνης Μικτής Χορωδίας Αλμυρού καθώς και της Χορωδίας ΚΑΠΗ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου