ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις στο Δήμο Αλμυρού ζητά ο βουλευτής Αλ. Μεϊκόπουλος

προσλήψεις-στο-δήμο-αλμυρού-ζητά-ο-βου-504518

Ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, διαβίβασε ως αναφορά την με αρ. πρωτ. 10571/18.5.2015 Επιστολή του Δημάρχου Αλμυρού, στην οποία επισημαίνεται η ανάγκη ενίσχυσης του Δήμου με προσωπικό προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες λειτουργικές του ανάγκες.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος αναφέρεται στην καθυστέρηση εκτέλεσης των απαραίτητων έργων συντήρησης και κατασκευής των 930 χιλιομέτρων αγροτικής οδοποιίας τα οποία καλύπτουν τον Δήμο Αλμυρού, λόγω έλλειψης χειριστών σε μηχανήματα έργων τα οποία ήδη υπάρχουν, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα σε έναν Δήμο ο οποίος χαρακτηρίζεται κυρίως ως αγροτικός. Επίσης, επισημαίνει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Ευξεινούπολης και τη μεταφορά των παιδιών στον Παιδικό Σταθμό Αλμυρού, λόγω συνταξιοδότησης προσωπικού από τον εν λόγω σταθμό.

Ζητείται τέλος από τον Υπουργό να εξετάσει προσεχτικά το αίτημα του Δημάρχου Αλμυρού για στελέχωση του Δήμου με το απαραίτητο προσωπικό με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου