ΑΛΜΥΡΟΣ

Αναβαθμίζεται το παζάρι

αναβαθμίζεται-το-παζάρι-654435

Σύσκεψη για την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό

Η καλύτερη δυνατή οργάνωση της καθιερωμένης εδώ και χρόνια εμποροπανήγυρις και η ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών ώστε επισκέπτες και επαγγελματίες να αποχωρήσουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων στο τέλος της εκδήλωσης είναι το μεγάλο στοίχημα που δίνει φέτος η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Το παζάρι αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο. Προβάλλει τον Αλμυρό πανελλαδικά, ενώ εν μέσω οικονομικής κρίσης συνεχίζει να αποφέρει κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο δήμο, με σημαντικά οικονομικά οφέλη και για τους ίδιους τους επαγγελματίες που συμμετέχουν και που συνήθως ξεπερνούν τους 200.

Πέρυσι ο δήμος Αλμυρού εξοικονόμησε 250.000 ευρώ από τη λειτουργία του παζαριού.

Σε αυτό το πλαίσιο ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Μιχάλης Μακρής, συγκάλεσε την περασμένη εβδομάδα σύσκεψη με τους εργαζόμενους του δήμου με θέμα την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών.

Η σύσκεψη εξέτασε σε πρώτη φάση ζητήματα που άπτονται με την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό. «Συζητήσαμε λεπτομερώς λειτουργικά θέματα με ηλεκτρολόγους και υπαλλήλους καθαριότητας. Υπάρχουν σκέψεις και προτάσεις, που καταγράφονται» είπε ο κ. Μακρής.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού, είπε ο ίδιος, προσδοκεί να έχει ακόμη περισσότερους επισκέπτες στη φετινή εμποροπανήγυρη προς το συμφέρον των εμπόρων και των κατοίκων ολόκληρου του καλλικρατικού δήμου.

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες ώστε όλοι και οι επισκέπτες και οι επαγγελματίες να αποχωρήσουν ικανοποιημένοι με τη λήξη της εκδήλωσης» είπε ο ίδιος.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί με στόχο η φετινή εμποροπανήγυρις να διοργανωθεί ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Η αναβάθμιση της εμποροπανήγυρις θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης είτε με τους αρχηγούς των παρατάξεων είτε με το δημοτικό συμβούλιο.

Προτάσεις εξετάζεται να ζητηθούν και από τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα λειτουργικά προβλήματα και σίγουρα η συμβολή τους θα ήταν σημαντική.

Υπενθυμίζεται ότι 250 επαγγελματίες συμμετείχαν πέρυσι στην εμποροπανήγυρη. Οι επισκέπτες ξεπερνούσαν σε καθημερινή βάση τις δέκα χιλιάδες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου