ΑΛΜΥΡΟΣ

Μικρά προβλήματα άφησε πίσω του ο χιονιάς

μικρά-προβλήματα-άφησε-πίσω-του-ο-χιον-739760

Στη ρίψη αλατιού περιορίστηκε προχθες η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αλμυρού. Το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό σε ολόκληρο τον καλλικρατικό δήμο. Στα ορεινά χωριά το χιόνι είναι γύρω στους 20-30 πόντους.

Η δημοτική αρχή έδωσε τα προηγούμενα 24ωρα μάχη για να μην απομονωθούν περιοχές και εγκλωβιστούν πολίτες. Στον αποχιονισμό είχε στο πλευρό της και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Καταφέραμε να διατηρούμε ανοιχτό το οδικό δίκτυο σε όλα τα ορεινά χωριά. Οι σφοδρότερες χιονοπτώσεις ήταν στη Γαύριανη, τον Πτελεό, την Ανάβρα. Σήμερα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα» είπε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Κωνσταντίνος Βαλαμούτης.

Για τον αποχιονισμό χρησιμοποιήθηκαν και μηχανήματα ιδιωτών. «Δύο συνολικά, με τους οποίους η δημοτική αρχή σύναψε σύμβαση, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να υπήρχαν τα απαιτούμενα μηχανήματα» πρόσθεσε.

Διόρθωση

Να σημειωθεί ότι εκ παραδρομής αναφέρθηκε ότι επί δύο μέρες ήταν κλειστό το οδικό δίκτυο στον Πτελεό. Ο κεντρικός δρόμος του χωριού ήταν ανοιχτός. Πρόβλημα υπήρχε στα στενά των σπιτιών, διευκρίνισε το μέλος της τοπικής κοινότητας, Αλεξάνδρα Αθανασίου Κουτσιμπού, και αποκαταστάθηκε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου