Ανατράπηκε ο προγραμματισμός για την πρόσληψη διμηνιτών

Τελευταία ενημέρωση: 2014-11-09, 08:58:39
Ανατράπηκε ο προγραμματισμός για την πρόσληψη διμηνιτών

Δεν έκανε δεκτή την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η Αποκεντρωμένη Διοίκηση 

Απορρίφθηκε τελικά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού να εγκρίνει την πρόσληψη έξι ατόμων με δίμηνες συμβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιτιολογικό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης είναι ότι δεν μπορούν στον ίδιο χρόνο να γίνουν περισσότεροι από ένας διαγωνισμοί για διμηνίτες.

Μετά την εξέλιξη αυτή η δημοτική αρχή Αλμυρού και η Υπηρεσία Καθαριότητας ζήτησαν την πρόσληψη προσωπικού με 8μηνες συμβάσεις.

Στην Υπηρεσία Καθαριότητας το θέμα του ελλιπούς προσωπικού είναι μείζον. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να μην παίρνουν άδειες, καθώς το πρόγραμμα για την καθαριότητα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής βγαίνει με αυτοθυσία.

Οι έξι εργαζόμενοι θα κάλυπταν τις ανάγκες της Υπηρεσίας για δύο μήνες, ώστε να έβγαινε ο χειμώνας. Η δημοτική αρχή θα είχε τη δυνατότητα πρόσληψης εργαζομένων με 8μηνες συμβάσεις από το Δεκέμβριο και μετά με στόχο ο Αλμυρός και η ευρύτερη περιοχή να μη μείνει χωρίς προσωπικό το καλοκαίρι του 2015.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ανέτρεψε τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής. Οπως είναι γνωστό, στη Διεύθυνση Καθαριότητας απασχολούνται δέκα εργαζόμενοι, οι οποίοι εκτός από την αποκομιδή των απορριμμάτων είναι επιφορτισμένοι και με τον ευπρεπισμό των πάρκων ολόκληρου του καλλικρατικού δήμου.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
5
=