ΑΛΜΥΡΟΣ

Τρόφιμα για την Κεφαλονιά

τρόφιμα-για-την-κεφαλονιά-227526

Αποστέλλει στο σεισμόπληκτο νησί ο Δήμος Αλμυρού

Σημαντική ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε ο Δήμος Αλμυρού με την πολύτιμη βοήθεια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων της περιοχής για τους πληγέντες της Κεφαλονιάς.

Ο Δήμος Αλμυρού και γενικά η τοπική κοινωνία του Αλμυρού συναισθανόμενοι την ευθύνη και ως ένδειξη συμπαράστασης θα αποστείλει τις επόμενες ημέρες εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα, είδη ρουχισμού που συγκεντρώθηκαν, προκειμένου να μοιραστούν στους πληγέντες από το σεισμό συνανθρώπους μας στη Κεφαλονιά ανάλογα με τις ανάγκες προτεραιότητας που έχουν τεθεί.

Για άλλη μια φορά ήταν συγκινητική η προσφορά του κόσμου που διέθεσε ό,τι μπορούσε αλλά και η εθελοντική προσφορά των συλλόγων, φορέων και ιδιωτών που παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε προσέφεραν ό,τι μπορούσαν.

Ο Δήμος Αλμυρού ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλλαν εθελοντικά στην οργάνωση του όλου εγχειρήματος, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Αλμυρού, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους καθώς και τους ιδιώτες για τη βοήθειά τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου