Πρωτάθλημα Αναρρίχησης στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2014-03-30, 19:29:08
Πρωτάθλημα Αναρρίχησης στον Αλμυρό

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου 

Το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης θα φιλοξενήσει ο Αλμυρός, το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου.

Οι αγώνες δυσκολίας, ταχύτητας και bouldering θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού και στην πίστα στο Δάσος «Κουρί».

Την πρώτη ημέρα, Σάββατο 12 Απριλίου, θα γίνουν οι αγώνες δυσκολίας και ταχύτητας, που θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και στις 5 το απόγευμα αντίστοιχα. Την Κυριακή 13 Απριλίου, στην πίστα του Δάσους Κουρί, θα γίνουν οι αγώνες bouldering.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Ο.Α., ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού στο FAX 24220 26280, καθώς και στα mail info@eosalmyrou.gr ή/και eos.almyrou@gmail.com, έως τις 6 Απριλίου.

Δηλώσεις ελλιπείς χωρίς την επισυναπτόμενη φόρμα δήλωσης και πέραν της προγραμματισμένης ημερομηνίας δεν θα γίνονται δεκτές.

Οι αρχηγοί υποχρεούνται να προσκομίσουν στη σύσκεψη αρχηγών και στη γραμματεία των αγώνων τα δελτία υγείας θεωρημένα από ιατρό για το έτος 2014 καθώς και την βεβαίωση ασφάλισης των αθλητών τους.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=