ΑΛΜΥΡΟΣ

«Σεβαστή η ετυμηγορία του λαού»

σεβαστή-η-ετυμηγορία-του-λαού-396293

Το μήνυμα Β. Χατζηκυριάκου για εκλογές

Τη δέσμευση ότι η «Δημοτική Πρωτοβουλία», της οποίας είναι επικεφαλής, θα συνεχίσει μετά το τέλος της θητείας της νυν δημοτικής αρχής το Σεπτέμβριο, και μέσα από το δημοτικό συμβούλιο να προσφέρει στον τόπο ανέλαβε με μήνυμά του ο απερχόμενος δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

«Δεσμευόμαστε πως θα ασκήσουμε υπεύθυνα το νέο θεσμικό μας ρόλο, στηρίζοντας κάθε θετική προσπάθεια και πρωτοβουλία που λαμβάνεται προς όφελος του πολίτη, αλλά και ευρισκόμενοι απέναντι σε οτιδήποτε βλάπτει τα συμφέροντα της πόλης και των κατοίκων» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κ. Χατζηκυριάκος, σημειώνει ότι: «Οι δυο θητείες είχαν δυο διαφορετικούς και δύσκολους στόχους. Αρχικά έπρεπε να εργαστούμε για την αποκατάσταση του κύρους ενός υπερχρεωμένου και εσωστρεφούς Δήμου ενώ συγχρόνως οφείλαμε να προετοιμάσουμε τις βάσεις για τα αναπτυξιακά μας σχέδια. Και τα καταφέραμε.

Τα τρία τελευταία χρόνια στον καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού μπήκαν τα θεμέλια για μια ενιαία ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου μας, όπως το είχαμε υποσχεθεί. Νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του Δήμου και οργανώσαμε τη λειτουργία του, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για να αφιερωθούμε σε έργα που έχουν σχέση με τις υποδομές, την απασχόληση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ως επικεφαλής της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας» αισθάνομαι υπερήφανος, διότι τα εμπόδια που κατά καιρούς συναντήσαμε, αποτέλεσαν κίνητρο εντατικοποίησης των προσπαθειών μας, που μας έφερναν πιο κοντά στον στόχο μας. Συμπορευτήκαμε και κατορθώσαμε να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή και να ταυτιστεί η κοινωνία με τη διοίκηση του Δήμου.

Είναι σαφές, ότι το αποτέλεσμα των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών συνιστά την ετυμηγορία των συνδημοτών μας και οφείλουμε να το σεβαστούμε και να το ερμηνεύσουμε.

Ο αγώνας όμως για τον τόπο μας δεν σταματάει εδώ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου