ΑΛΜΥΡΟΣ

Συγχαίρει όλους τους μαθητές ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης

συγχαίρει-όλους-τους-μαθητές-ο-νεοεκλ-437059

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στους μαθητές που πέτυχαν το στόχο τους στις πανελλήνιες και τις οικογένειές τους εξέδωσε χθες ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης.

Μήνυμα στέλνει ο δήμαρχος Αλμυρού και στους μαθητές που δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, καθώς η ζωή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Δίπλα στο πολίτη και τα προβλήματά του από την πρώτη στιγμή που εξελέγη δήμαρχος, ο κ. Εσερίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επί τη ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν τον στόχο τους, να εισαχθούν σε κάποιο Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έδωσαν και εκείνοι τον δικό τους αγώνα.

Θέλω επίσης να αναφερθώ, και σε όσους δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα ότι δεν πρέπει να απογοητεύονται με μια πρόσκαιρη αποτυχία. Η ζωή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ευχάριστες και δυσάρεστες, αρκεί μέσα από αυτές να μπορέσουν να κάνουν, ένα νέο ξεκίνημα εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου