ΑΛΜΥΡΟΣ

Παιδικές κατασκηνώσεις

παιδικές-κατασκηνώσεις-474119

Παιδικέ κατασκηνώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Οθρυος πρόκειται να διοργανώνει άμεσα η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, σε μια προσπάθεια να τονωθεί τουριστικά το βουνό των Τιτάτων.

Το παραπάνω έγινε γνωστό σε συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Εθελοντικής Περιβαλλοντικής Ομάδας Αλμυρού, «Εν Δράσει» Χρ. Καραζούπης με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιο.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή την Κοινωνική Γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου, στο κτήμα Τιμπλαλέξη – Παπαθανασίου, για να γιορταστούν τα δέκα χρόνια της εθελοντικής προσφοράς και δράσης, αφιερωμένη στο «Σπίτι της Γαλήνης» της εκκλησίας και στους πολίτες του Αλμυρού.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Εν Δράσει, σημείωσε ότι η Ομάδα θα συνεχίσει να συνδράμει το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, ενώ ο κ. Ιγνάτιος, αναφέρθηκε στη δυνατότητα δημιουργίας άμεσα, παιδικών κατασκηνώσεων στην περιοχή τη νοτιοδυτικής Μαγνησίας.

Συμφωνήθηκε επίσης να υπάρξουν και άλλες δράσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου