ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ζητούνται

ζητούνται-64370

ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Η Leventis 360ο & η Les Hirondelles για μόνιμες και εποχιακές ανάγκες προσωπικού για στελέχωση του ξενοδοχείου Κεντρικόν στον Αη – Γιάννη Πηλίου, του τουριστικού γραφείου της Les Hirondelles, καθώς και νέου μικρού παραδοσιακού καταλύματος με καφετέρια στη Μακρινίτσα Πηλίου ενδιαφέρεται για πρόσληψη των παρακάτω ειδικοτήτων για μόνιμη η εποχιακή απασχόληση.

1.Υπεύθυνη διαχείρισης του καταλύματος και της καφετέριας
Αρίστη γνώση χρήση υπολογιστών και ειδικότερα προγράμματα Microsoft office.Θα εκτιμηθεί εμπειρία γραμματειακής υποστήριξης και τουριστικής πρακτικής. Απαραίτητη γνώση αγγλικής γλώσσας.

2.Service για καφετέρια και δωμάτια
Γνώσεις παρασκευής καφέ σερβιρίσματος, προετοιμασία snack,αφεψημάτων και βασικών ποτών.

3.Καμαριέρα – Καθαρίστρια

Γνώσεις της ξενοδοχειακής πρακτικής καθαρισμού και προετοιμασίας των χώρων

4.Υπάλληλος τουριστικού γραφείου

Μετά την αξιολόγηση των βιογραφικών θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη και οι επιλεχθέντες θα εκπαιδευτούν από την επιχείρηση για 6 ημέρες.

Για όλες τις παραπάνω θέσεις απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι άνδρες – γυναίκες να έχουν τουριστική συνείδηση και να δηλώσουν για ποια θέση εργασίας ενδιαφέρονται.

Θα εκτιμηθεί εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις για το κατάλυμά στη Μακρινίτσα Πηλίου

α) Η δυνατότητα πωλήσεων, τηλεφωνικής επικοινωνίας, διαχείρισης marketing, γνώσεις διαχείρισης διαδικτύου και της τουριστικής πρακτικής.

β)Ησύμπτυξη προσόντων 2 ειδικοτήτων λόγω του μικρού μεγέθους της επιχείρησης κατά το πρώτο εξάμηνο.
Κατάθεση πλήρων βιογραφικών με φωτογραφία στο email:[email protected] ή στα γραφεία μας στον Βόλο, Ερμού 264 (μεταξύ Φιλελλήνων και Μαυροκορδάτου).

ΒΟΛΟΣ 24/5/2020

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου