ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ζητούνται

ζητούνται-406123

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΟΥ
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

Νηπιαγωγοί – Καθηγήτριες Αγγλικής, που διαθέτουν άδεια διδασκαλίας, για την στελέχωση της ΑΓΓΛΟΦΩΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΟΛΟΥ που πρόκειται να λειτουργήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ:

Α) Η εφαρμογή δοκιμασμένου προγράμματος διδασκαλίας της Αγγλικής σε παιδιά από 3 ή και 4 ετών!

Β) Συνεχής αξιολόγηση και ανακατάταξη των μαθητών, ανάλογα με τις επιδόσεις τους.

Γ) Αξιοποίηση της νοημοσύνης των μικρών μαθητών στο έπακρο!

Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε και στο παρελθόν με εντυπωσιακή επιτυχία στα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ» όταν μαθητές 11-12 και 13 ετών αποκτούσαν Lower & Proficiency και σήμερα είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες.

Δ) Συνεργασία με συγκεκριμένα Νηπιαγωγεία της περιοχής και Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Ε) Όλες οι διδάσκουσες θα είναι μέτοχοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

Ζ) Μαθήματα – refreshing courses, για κατόχους Lower & Proficiency, με σκοπό να διατηρήσουν και να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους. Επίσης μαθήματα – συζήτησης στα Αγγλικά με σκοπό την απόκτηση ευχέρειας προφορικού λόγου.

Η) Η συγκέντρωση στοιχείων για τη δημιουργία Συνδέσμου ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ή ANTONIOU ALUMNI ASSOCIATION τοπικά, πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά.

Η λειτουργία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ θα τελεί υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Αντωνίου, Καθηγητή Αγγλικής, Β.Α. και κατόχου Μεταπτυχιακών Masters Γλωσσολογίας και Παιδαγωγικής, κορυφαίων Αμερικάνικων Πανεπιστημίων και πρώην ιδιοκτήτη και Διευθυντή του Πρότυπου- Μοντέλου Σχολείου Διδασκαλίας Αγγλικής.

Διαθέτουμε τον πλήρη και απαραίτητο εξοπλισμό, τεχνογνωσία και εμπειρία.

Ελάχιστο ποσό εισφοράς 3000€, τα οποία θα διαθέτουν για προβολή της Ακαδημίας και την έκδοση ελληνοαγγλικών συγγραμμάτων προς όφελος του κοινού.

Αποστείλατε βιογραφικό στο [email protected]

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου