ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ

στην-τελική-ευθεία-για-τον-πρόεδρο-της-32449

Από σήμερα ξεκινά η υποβολή υποψηφιοτήτων

Με την έναρξη σήμερα της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, εισέρχεται στην τελική φάση η εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης στελεχών για τον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Μια διαδικασία που ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή με την εκλογή του νέου προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης από συγκεκριμένο Σώμα εκλεκτόρων αν και οι περισσότεροι στη Ν.Δ. τάσσονται υπέρ της αλλαγής του καταστατικού στο Συνέδριο και της ανάδειξης Προέδρου της ΝΟΔΕ από τη βάση, όπως γίνεται δηλαδή και με τις πρωτοβάθμιες οργανώσεις.

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε) Μαγνησίας της Ν.Δ. εξέδωσε χθες ανακοίνωση, «όσον αφορά στην προσεχή εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Βασικής Εγκυκλίου 267/18/2/2016, σε συνδυασμό με τις προβλέψεις της Ειδικής Εγκυκλίου 434/16-03-2016.

Δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Ν.Ο Μαγνησίας, υποβάλλονται ενώπιον της Ν.ΕΦ.Ε, εγγράφως και επί αποδείξει από ώρα 17:00 της Τρίτης 12 Απριλίου 2016, μέχρι και ώρα 19:00 της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016.

Ηδη, από τους δύο υποψηφίους για την προεδρία κ.κ. Δημ. Νταόπουλο και Νικ. Αθανασάκη, κινήθηκε η διαδικασία συλλογής δηλώσεων στήριξής τους από μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης αν και όπως εκτιμάται, θα υπάρξει μεγάλη προσφορά υπογραφών.

Η υποψηφιότητα Νταόπουλου

«Γλυκός πονοκέφαλος» για τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Δήμο Νταόπουλο, η επιλογή είκοσι μελών της ΝΟΣ για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του καθώς οι δηλώσεις στήριξης είναι πολλαπλάσιες. Συνεργάτες του κ. Νταόπουλου, αποδίδουν την ευρεία στήριξη στο πρόσωπό του στην απήχηση που έχει στη βάση της Ν.Δ. όχι τόσο της συνέπειάς του στο χώρο αλλά κυρίως των αγώνων που έχει δώσει από διάφορες θέσεις στην ΟΝΝΕΔ και τη ΝΟΔΕ.

Περιοδείες κλιμακίου σε Σκιάθο και Αργαλαστή

Επίσκεψη σε Σκιάθο και Αργαλαστή, πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο, κλιμάκιο στελεχών της Ν.Δ. υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Νίκου Αθανασάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής του κλιμακίου ήταν η Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Ν.Δ. κα Ελένη Κοπάνου, ενώ συμμετείχαν ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Καλτσογιάννης και ο κ. Αθανασάκης, ο οποίος εξέφρασε και δημόσια τη θέση του ότι σύντομα η Ν.Δ. θα είναι κυβέρνηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου