ΤΟΠΙΚΑ

Πληθώρα υποψηφιοτήτων στη Ν.Δ.

πληθώρα-υποψηφιοτήτων-στη-ν-δ-54943

Για ΔΗΜΤΟ, Συνέδριο και Τομείς Δράσης Μαγνησίας

Ζωηρό ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εκλογές στην τοπική ΝΔ, καταγράφηκε χθες καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για Προέδρους ΔΗΜ.Τ.Ο, για μέλη ΔΗΜ.Τ.Ε, για Αντιπρόσωπους (Σύνεδροι) στο Εθνικό Συνέδριο και για Υπευθύνους Θεματικού Τομέα Δράσης της Νομαρχιακής Οργάνωσης Μαγνησίας.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή θα προχωρήσει σήμερα στην ανακήρυξη υποψηφιοτήτων για τις διάφορες κατηγορίες και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι χθες το βράδυ, είχαν υποβάλει υποψηφιότητες οι εξής:

  • Για τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βόλου, έθεσαν υποψηφιότητα οι κ.κ. Δημ. Βαϊτσης, Κων. Ζέρβας, Απ. Αθανασός με ερωτηματικό για τον κ. Παν. Γιαννακόπουλο
  • Για τη θέση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Αλμυρού ο κ. Δημ. Μπιζάτης
  • Για τη θέση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ρήγα Φεραίου ο κ. Στ. Καλόγηρος,
  • Για Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ζαγοράς – Μουρεσίου ο κ. Αν. Αλτίνης, στο Νότιο Πήλιο οι κ.κ. Νικ. Βογιατζής και Γιαν. Διανέλος, στη Σκιάθο ο κ. Κ. Γιαννίτσης, στη Σκόπελο η κα Σοφία Κρικίδου και στην Αλόννησο ο κ. Παν. Βλάικος.
  • Για το Συνέδριο, φαίνεται πως οι υποψηφιότητες είναι στο όριο, δηλαδή 29 οπότε εκλέγονται όλοι και δεν θα χρειαστεί να γίνει εκλογική διαδικασία,
  • ενώ για τους δέκα θεματικούς τομείς, υποψηφιότητες φέρεται να κατέθεσαν: Μισθωτών οι κ.κ. Τ. Τσόγκας και Αντ. Ακτσιαλής, Αγροτικό Δημ. Σπαθής, Οικονομικό Γ. Χρηστάκης, Δικηγόρων Λ. Σολιδάκης και Δ. Παπαϊωάννου, Υγείας Αθ. Κωτούλας και Κων. Πράγαλος, Παιδείας Χρ. Καραβασίλης, Πολιτισμού Νατάσσα Μορφογιάννη και Εμμανουέλα Ψύχα, Υποδομών Γιαν. Τέας και Κων. Καραγιάννης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου