ΛΑΡΙΣΑ

Επιτέθηκε σε 13χρονη στην παραλία του Βόλου

επιτέθηκε-σε-13χρονη-στην-παραλία-του-βό-70870

Επειδή φορούσε μπουφάν με στάμπα της ΑΕΛ! ~ Επεισόδιο με πρωταγωνιστή 32χρονο στην παραλία του Βόλου

Επεισόδιο με θύμα 13χρονη μαθήτρια της Β’ Τάξης του 4ου Γυμνασίου Λάρισας σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην παραλία του Βόλου, κοντά στο Πανεπιστήμιο, όταν η κοπέλα που φορούσε μπουφάν με στάμπα το αλογάκι της ΑΕΛ, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από 32χρονο θαμώνα παραλιακής καφετέριας.

Οπως αφηγήθηκαν στον ιστότοπο onlarissa.gr συμμαθητές της 13χρονης, η ολοήμερη εκδρομή τους καταστράφηκε από το επεισόδιο που σημειώθηκε σε βάρος της 13χρονης την ώρα περιπάτου στην παραλιακή οδό του Βόλου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σωματώδης θαμώνας παραλιακής καφετέριας, στη θέα της 13χρονης η οποία φορούσα μπουφάν με σταμπαρισμένο το σήμα της αγαπημένης της ομάδας ΑΕΛ, άρχισε τη φραστική επίθεση και στη συνέχεια επιτέθηκε και χειροδίκησε σε βάρος της κοπέλας η οποία από τα χτυπήματα έπεσε στο οδόστρωμα.

Αμεσα στο περιστατικό ενεπλάκησαν άλλοι περαστικοί και θαμώνες της καφετέριας που προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον 32χρονο, ενώ συμμαθητές της 13χρονης προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν από το σοκ που υπέστη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συνοδοί εκπαιδευτικοί, αποφάσισαν άμεσα τη διακοπή του περιπάτου και ειδοποίησαν το λεωφορείο για να επιστρέψουν νωρίτερα στη Λάρισα, ενώ συνέταξαν αναφορά στην προϊσταμένη Αρχή για το γεγονός ώστε να γνωστοποιηθεί στην Αστυνομία για τα περαιτέρω.

ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου