Αδειασαν τα ρεζερβουάρ σκαφών

αδειασαν-τα-ρεζερβουάρ-σκαφών-463726

Ο σκύλος απέτρεψε επιτήδειους να δράσουν ανενόχλητοι και να αδειάσουν όλα τα ρεζερβουάρ των σκαφών που φυλάσσονται σε παρκινγκ στην περιοχή των Λεχωνίων…

Ολο και πιο παράξενες είναι οι κλοπές που σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έτσι προχθές το βράδυ άγνωστοι προσπάθησαν να αδειάσουν από καύσιμα τα ρεζερβουάρ των σκαφών που φυλάσσονται σε πάρκινγκ στην περιοχή των Λεχωνίων.

Πιο συγκεκριμένα οι άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να κλέψουν τα καύσιμα τις νυχτερινές ώρες το Σάββατο το βράδυ, οπότε και μάλλον γνώριζαν πως ο ιδιοκτήτης απουσιάζει και το πάρκινγκ είναι κλειστό.

Από ό,τι διαπιστώθηκε την επόμενη μέρα – και σύμφωνα και με τον ιδιοκτήτη – οι «ποντικοί» παραβίασαν δύο περιφράξεις, τη μία από το παρκινγκ σκαφών και ακόμα μία που υπάρχει από τη διπλανή επιχείρηση.

Ο ιδιοκτήτης ωστόσο της επιχείρησης στάθηκε τυχερός, καθώς ο σκύλος του έκανε τους δράστες να τραπούν σε φυγή και να μην προλάβουν να αποσπάσουν μεγάλο ποσό καυσίμων από τα ρεζερβουάρ των σκαφών.

Πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα περιστατικό στην επιχείρησή του, καθώς όπως εξήγησε ο χώρος είναι πολύ καλά φυλασσόμενος.

Ο ίδιος ωστόσο επεσήμανε ότι τα κρούσματα κλοπών είναι πολύ συχνά στην περιοχή και μάλιστα τόνισε ότι μικροκλοπές σημειώνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Χαρακτηριστικό είναι και το περιστατικό που περιγράφει όταν πριν από δύο μήνες περίπου άγνωστοι έκλεψαν από μαγαζί που λειτουργεί στην περιοχή κρασιά και μια κουβέρτα!

Να αναφερθεί τέλος ότι αυτά δεν είναι τα πρώτα κρούσματα κλοπής καυσίμων από ρεζερβουάρ, καθώς παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν επανειλημμένως σε δημοτικά οχήματα στις Μηλιές, τα οποία ωστόσο δεν βρίσκονταν σε φυλασσόμενο χώρο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου