Φάνης Τριανταφύλλου: Ο Γκέμπελς χορεύει βαλς

φάνης-τριανταφύλλου-ο-γκέμπελς-χορεύ-368893

ΑΒΥΣΣΑΛΕΑΣ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Το νεοφιλελεύθερο μνημονιακό καθεστώς που μας επέβαλαν ξένα κέντρα αποφάσεων επιτίθεται στην Αριστερά και την κατηγορεί ότι επιδιώκει συνεργασία με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή! Έτσι, εν όψει των ευρωεκλογών της Κυριακής, τσαλαπατιέται ένα ολόκληρο κίνημα που στέκεται πάντα στο πλευρό του λαού.

Η γκεμπελική προπαγάνδα της ολιγαρχίας και της συγκυβέρνησης έχει νόημα και περιεχόμενο: Συκοφαντώντας και απαξιώνοντας την Αριστερά, αναδεικνύονται οι μνημονιακές δυνάμεις ως σωτήριες. Έτσι συνεχίζεται η ξενική οικονομική και πολιτική κατοχή. Η πλουτοκρατική εκμετάλλευση του λαού και της χώρας βαθαίνει. Για να κατοχυρώσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα ξένοι και ντόπιοι ολιγάρχες και το πολιτικό τους προσωπικό εξαπολύουν ένα πρωτοφανέρωτο για την εποχή μας κυνήγι μαγισσών εναντίον της Αριστεράς. Η συγκυβέρνηση του ακροδεξιού Μπαλτάκου, με τις υπόγειες διαδρομές και διασυνδέσεις με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, συκοφαντεί την Αριστερά επειδή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται με συνέπεια στο οικονομικό ξεζούμισμα του λαού, τον πολιτικό εξανδραποδισμό του και το ξεπούλημα της χώρας στους ξένους. Γιατί εξαπολύεται τώρα η αβυσσαλέας θρασύτητας γκεμπελική αυτή προπαγάνδα εναντίον της Αριστεράς; Μα γιατί τώρα έχουμε ευρωεκλογές και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι ο λαός μαζικά αποστρέφει το βλέμμα από τη δεξιά και τη σοσιαλδημοκρατία και ψηφίζει Αριστερά. Κι επειδή, αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο λαϊκός αγώνας για ψωμί, λευτεριά, ανεξαρτησία, κυριαρχία, θα ενταθεί, ο εχθρός του λαού, οι ξένοι κι οι ντόπιοι πλουτοκράτες, βάζουν το πολιτικό τους όργανο, τη συγκυβέρνηση δεξιάς – σοσιαλδημοκρατίας, να συκοφαντήσει την Αριστερά για συνεργασία με τους ναζί!

Επόμενο είναι. Αφού η Αριστερά πρωτοστατεί στον αγώνα για τα λαϊκά δικαιώματα, τα ψέματα κι οι συκοφαντίες των εχθρών του λαού θα χτυπήσουν πρώτα και κύρια αυτήν. Κι επειδή οι συκοφάντες ξέρουν από πείρα ότι μια τέτοια συκοφαντία όχι μόνο δεν πιάνει την Αριστερά, αλλά αντίθετα αποκαλύπτεται γρήγορα και καταλήγει να την τονώνει ακόμα πιο πολύ, επέλεξαν να εξαπολύσουν την γκεμπελική τους προπαγάνδα τρεις μέρες πριν από τις εκλογές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην επίθεση αυτή εναντίον της Αριστεράς που οργάνωσε η συγκυβέρνηση πρωτοστατούν όλα τα ΜΜΕ των ολιγαρχών και όλοι οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι τους, διαγκωνιζόμενοι ποιος να πει το μεγαλύτερο ψέμα.

Κανείς δεν πρόκειται να παρασυρθεί. Όλοι βλέπουν ποιος συνεργάζεται στα κρυφά και ποιος ανοιχτά και με όλες του τις δυνάμεις παλεύει ενάντια στους ναζί. Όποιος σήμερα δεν βλέπει, ή κάνει ότι δεν βλέπει, ότι η γκεμπελική προπαγάνδα της ολιγαρχίας και της τροϊκανής συγκυβέρνησης στοχεύει στον αφανισμό του λαού και το ξεπούλημα του τόπου, αντικειμενικά βρίσκεται στο στρατόπεδο των εχθρών του λαού. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της εργασίας δεν μπορεί να γίνει συνεργάτης της αντιλαϊκής συγκυβέρνησης. Κι αυτό θα αποδειχτεί περίτρανα την Κυριακή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου