Επιστημονικό συμπόσιο της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής σε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-26, 18:56:02
Επιστημονικό συμπόσιο της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής σε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών διοργανώνει,  σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου,  από 12 έως 15 Μαΐου  2022  στη Σκιάθο,  μια πνευματική βιωματική περιήγηση στα μέρη όπου εμπνεύστηκε και  συνέγραψε ένας εκ των μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.

Το εκπαιδευτικό αυτό περιηγητικό συμπόσιο τελεί υπό την επιστημονική καθοδήγηση της  Καθηγήτριας  του  Τμήματος  Κοινωνικής  Θεολογίας  και  Θρησκειολογίας  της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., Κίρκης Κεφαλέα. 

Κατά τη διάρκεια του συμποσίου θα διαβαστούν κείμενα από το παπαδιαμαντικό έργο από την καταξιωμένη ηθοποιό, Αριέττα Μουτούση.

Το επιστημονικό αυτό συνέδριο διοργανώνεται  στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σκιάθου με τη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ. Το πρόγραμμα του επιστημονικού συνεδρίου συζητήθηκε στη συνάντηση που είχαν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστος Καραγιάννης, η Καθηγήτρια του  Τμήματος  Κοινωνικής Θεολογίας  και  Θρησκειολογίας  της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., Κίρκη Κεφαλέα και η ηθοποιός Αριέττα Μουτούση με τον Δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, στις 22 Οκτωβρίου 2021 στη Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής.

Το πρόγραμμα του επιστημονικού συνεδρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής.

https://deantheol.uoa.gr/anakoinoseis_kai_ekdiloseis/proboli_ekdilosis/taxideyontas_ston_kosmo_toy_papadiamanti_epistimoniko_symposio_tis_kosmiteias_tis_theologikis_scholi/

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=