Γκολ… και στις πανελλαδικές

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-29, 12:00:55
Τα δίδυμα αδέρφια Γιώργος και Δημήτρης Αγροκώστας, που αγωνίζονται με τη φανέλα του Ρήγα στο Βελεστίνο, διέπρεψαν και στις πανελλαδικές εξετάσεις
Γκολ… και στις πανελλαδικές

Δίδυμη επιτυχία στο ΕΠΑΛ Βελεστίνου με τα αδέρφια και ποδοσφαιριστές του Ρήγα Γιώργο και Δημήτρη Αγροκώστα να αριστεύουν στις πανελλαδικές συγκεντρώνοντας 17.600 και 16.800 μόρια αντίστοιχα.

Το σημαντικό για τα παιδιά τη φετινή χρονιά είναι ότι κατάφεραν να συνδυάσουν τις υποχρεώσεις τους με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με επίπονο πρόγραμμα διαβάσματος και φροντιστηρίων.

«Σαφώς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την επίδοσή μας. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και σε συνδυασμό με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, θεωρώ ότι πλέον θα βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε, δηλαδή σε μία σχολή ΤΕΦΑΑ», τόνισε ο Γιώργος, που αναδείχθηκε πρώτος στη σχολική μονάδα του Βελεστίνου και αγωνίζεται ως μέσος.

Αμφότεροι τονίζουν πως μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ, το οποίο από τη νέα χρονιά θα λειτουργεί ως Πρότυπο, αλλά και τους καθηγητές των φροντιστηρίων.

Αναφορικά με τον συνδυασμό αθλητισμού και πανελλαδικών, ο Δημήτρης, που γέμισε φέτος με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, σημειώνει πως «στην αρχή της χρονιάς βγάλαμε μαζί με τον αδερφό μου ένα καλό πρόγραμμα, ώστε να συνδυάσουμε καθημερινά τις ώρες των φροντιστηρίων, του διαβάσματος και των προπονήσεων. Ευτυχώς είχαμε καλή απόδοση και στα αθλήματα και όλα μια χαρά».

Τέλος, με «ένα στόμα - μια φωνή» οι δύο νεαροί αθλητές και αριστούχοι εύχονται ο ιστορικός Ρήγας Φεραίος να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που τον ταλανίζει και να συνεχίσει τη σημαντική πορεία του στα γήπεδα.

 

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=