Στην Εύβοια η Ορχήστρα - Χορωδία «Ιωνία»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-30, 12:43:57
Στην Εύβοια η Ορχήστρα  - Χορωδία «Ιωνία»

Στο τριήμερο φεστιβάλ «Οι μουσικές του κόσμου: Η ανανέωση της παράδοσης η αναγέννηση της φύσης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Αννα και τη Λίμνη από 8 έως 10 Ιουλίου συμμετέχει η Ορχήστρα-Χορωδία «Ιωνία» της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Πρόκειται για μια γιορτή, μια συνάντηση πολιτισμών, με την παράδοση να συνυπάρχει αρμονικά με την τζαζ, τη ροκ, την έθνικ και τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα. Συμμετέχουν σχήματα που προσεγγίζουν με καινοτόμο τρόπο τις προφορικές μουσικές παραδόσεις.

Συγκεκριμένα η Ορχήστρα – Χορωδία «Ιωνία» της Νέας Ιωνίας Βόλου θα εμφανιστεί στις 10 Ιουλίου στις 21:00 στο Γυμνάσιο–Λύκειο Αγίας Αννας με τα χορευτικά συγκροτήματα «Νηλεύς» Αγίας Αννας και «Το Λύμνι» Λίμνης Ευβοίας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν ελληνικοί χοροί και σκοποί από τη Σμύρνη μέχρι την Ηπειρο, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και τη Στερεά Ελλάδα. Σολίστ ο Θοδωρής Κοτονιάς, ο οποίος θα ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια. Τη Χορωδία δίδαξε η Κορνηλία Φραγκογιάννη. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Νεκτάριος Δεμελής. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Πληροφορίες

http://www.megaron.gr

https://www.facebook.com/megaron.gr

https://www.instagram.com/megaron_athens/

https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

https://twitter.com/MegaronAthens

https://digitalculture.gov.gr/.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
9
=