Απ. Παπαϊωάννου: «Τι ’χες Γιάννη μ’, τι ’χα πάντα»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-16, 10:11:27
Ευθύνες στη δημοτική αρχή για τη μη αποτελεσματική θωράκιση των δημοτικών ενοτήτων από πλημμύρες επιρρίπτει ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ Απ. Παπαϊωάννου
Απ. Παπαϊωάννου: «Τι ’χες Γιάννη μ’, τι ’χα πάντα»

Κριτική στη δημοτική αρχή από την ελάσσονα μειοψηφία για τα προβλήματα από τον «Διομήδη» 

Ευθύνες στη δημοτική αρχή Νασίκα για μη αποτελεσματική αντιπλημμυρική θωράκιση των δημοτικών ενοτήτων επιρρίπτει ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας Απόστολος Παπαϊωάννου, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Ρήγα Φεραίου. 

Με αφορμή το γεγονός ότι έσπασαν ρέματα και σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα ο κ. Παπαϊωάννου επισημαίνει: 

«Ξανά τα ίδια προβλήματα στον Δήμο μας, ρέματα, χωράφια πλημμυρισμένα, σχολεία πνιγμένα, υπηρεσίες ανύπαρκτες, αποτέλεσμα ελλείψεων και παραλείψεων σε έργα και υποδομές! Κρίμα την έπαρση και τα κορδώματά τους στον προϋπολογισμό και στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας για το ’22! Ακόμα μια φορά «τι ’χες Γιάννη μ’, τι ’χα πάντα» ...στον 21ο αιώνα πάλι έρμαια μιας καταιγίδας. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό όταν πάρει στα χέρια του την υπεράσπιση και τη διεκδίκηση της ζωής του», τονίζει. 

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ τα σοβαρά προβλήματα στη Μαγνησία είναι αποτέλεσμα των ελλείψεων σε έργα και υποδομές και της εγκατάλειψης των αναγκαίων παρεμβάσεων από το κράτος, κεντρικά και τοπικά, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζονται έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο κ. Παπαϊωάννου ζητεί από τη δημοτική αρχή να διεκδικήσει δυναμικά την άμεση αντιμετώπιση όλων των ζημιών σε σπίτια, ύδρευση, άρδευση και υποδομές, την άμεση αποζημίωση στο 100% όλων των ζημιών που έχουν γίνει, αντιπλημμυρικά έργα και έργα υποδομής σε κάθε περιοχή κ.ά.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=