Λαπαροσκοπική χειρουργική σε 50 παιδιά στο Αχιλλοπούλειο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-16, 07:50:37
Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο διακρίνονται από δεξιά ο διοικητής Ι. Ντόκος, ο γιατρός Σ. Αζάς, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Η. Καραμέτος και ο αν. διοικητής Στ. Μπαμπούνης
Λαπαροσκοπική χειρουργική  σε 50 παιδιά στο Αχιλλοπούλειο

 Αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον τομέα της παιδοχειρουργικής απολαμβάνουν τον τελευταίο χρόνο οι πολίτες της Μαγνησίας που κάνουν χρήση του Νοσοκομείου Βόλου, μετά την πρόσληψη του γιατρού- χειρουργού Παίδων Σάββα Αζά.

Από τον συγκεκριμένο ιατρό έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία πενήντα χειρουργικές επεμβάσεις λαπαροσκοπικές και μη.

Στο πλαίσιο αυτό καλύπτονται επείγοντα περιστατικά (οξεία σκωληκοειδίτιδα, παθήσεις γεννητικών οργάνων κλπ). Επίσης πραγματοποιούνται προγραμματισμένες επεμβάσεις (κρυψορχία, βουβωνοκήλες, υδροκοίλες και άλλες συγγενείς παθήσεις παίδων) στη σύγχρονη χειρουργική αίθουσα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας του Νοσοκομείου.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι εδώ και ένα μήνα έχει παραληφθεί στο Αχιλλοπούλειο εξοπλισμός, που αφορά σε λαπαροσκοπικές επεμβάσεις παίδων, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα προκειμένου να εξυπηρετηθούν περισσότερες ανάγκες. Οι υπηρεσίες προσφέρονται σε παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών.

Τέλος, επισημαίνεται ότι τα εξωτερικά ιατρεία της παιδοχειρουργικής θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη πρωί - απόγευμα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=