Γ. Π. Μασσαβέτας: Οχι «πλυντήριο» της Ακροδεξιάς το ποδόσφαιρο

γ-π-μασσαβέτας-οχι-πλυντήριο-της-ακ-898789

Αντιλαμβάνομαι κ. πρόεδρε ότι «έχετε πολλά και πιο σοβαρά στο κεφάλι σας», ώστε ενδεχομένως δεν σας απομένει χρόνος να ασχοληθείτε και με τα του ποδοσφαίρου. Εχετε όμως «αρμόδιους» συνεργάτες σας, όπως ο κ. Αυγενάκης, που θα έπρεπε να έχουν κάνει ό,τι μπορούν για να αποφευχθεί αυτό, που συνέβη, αλλά και να σας ενημερώσουν εγκαίρως, διότι δεν επιτρέπεται να ανασύρεται από τον κάλαθο των αχρήστων της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας μας ο πολύς Τάκης Μπαλτάκος και να αναδεικνύεται σε πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), εξασφαλίζοντας έτσι την πολιτική του αναγέννηση και αναβάπτιση, ως «αφεντικό» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν μιλάμε για όποιον – όποιον, αλλά για τον άνθρωπο, ο οποίος, ως γραμματέας τότε του υπουργικού συμβουλίου, επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά, δηλαδή πολιτικό στέλεχος πρώτης γραμμής της Νέας Δημοκρατίας, είχε καθημερινό πολιτικό …φλερτ με τη Χρυσή Αυγή, γεγονός το οποίο αποκάλυψε, με μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που είχε μαζί του, ο σημερινός κατάδικος Ηλίας Κασιδιάρης, και αναγκάστηκε ο Αντ. Σαμαράς να τον εξωθήσει σε «παραίτηση», αφού προηγουμένως του απένειμε κατά τον επισημότερο τρόπο τον τίτλο του «μα…..», όταν τον άκουσε να του …αναλύει πως η Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε στις εκλογές ποσοστό 20%(!!!), γεγονότα που είναι ήδη καταγεγραμμένα.

Δεν πρόκειται καν για κάποιον, ο οποίος, μετά ταύτα, ζήτησε ταπεινώς «συγγνώμη» και περιορίστηκε στην επαγγελματική δραστηριότητα του δικηγόρου. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να καταστεί «πολιτικός αρχηγός» στον χώρο της Ακροδεξιάς. Προχώρησε, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Καμμένο, εξάδελφο του αρχηγού των ΑΝΕΛ και διαγραφέντα βουλευτή του κόμματος, στην ίδρυση κόμματος με τίτλο «Δύναμη Ελληνισμού», με προκλητικές ακροδεξιές θέσεις. Πρόεδρος ο Καμμένος και γ. γραμματέας ο Μπαλτάκος. Τελικώς δεν τόλμησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις κάλπες.

Τυπικώς, η εκλογή του έγινε από τις ομάδες, που συμμετέχουν στην ΕΠΟ. Τον ψήφισαν οι 59 από τις 65 ομάδες της ΕΠΟ, διότι δεν φροντίσατε να έχετε κάποιον καλύτερο υποψήφιο. Ευτυχώς την τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου έσωσε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, που αρνήθηκε να υπερψηφίσει τον Μπαλτάκο και κατήγγειλε την ακροδεξιά του πολιτική.

Είναι ντροπή, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, που εκ των πραγμάτων λειτουργεί σαν …πλυντήριο του Μπαλτάκου, αλλά και για τον πολιτικό κόσμο, πρωτίστως δε την κυβέρνηση, που εμφανίζεται να καταλαμβάνεται εξ απήνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου