Με υπερσύγχρονο drone ενισχύεται η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-10-07, 21:10:25
Με υπερσύγχρονο drone ενισχύεται η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας

Με χορηγίες σε υλικά και εκπαιδεύσεις ενισχύεται η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας μετά την προσφορά της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου επέλεξε την ΛΕΔ Μαγνησίας καθώς και την ΕΟΔΥΑ και ΕΠΟΜΕΑ από τη Λάρισα για να προσφέρει τρεις γενναιόδωρες χορηγίες ως δείγμα επιβράβευσης για τη δράση τους.

Ηδη στα χέρια της η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας έχει ένα υπερσύγχρονο drone καθώς και τη δωρεάν εκπαίδευση και πιστοποίηση 8 εθελοντών που θα είναι οι χειριστές του.

Το συγκεκριμένο drone θα αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα βοηθάει σε έρευνες διάσωσης σε στεριά και θάλασσα αλλά θα συμβάλλει και στην πρόληψη και αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών με ασφάλεια και ταχύτητα.

«Ευχαριστούμε την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και τον Υπεύθυνο Εταιρικής Επικοινωνίας Λιογγαρίδη Γρήγορη που αξιολογώντας την πολύχρονη και συνεχή δράση και προσφορά μας, μας επέλεξαν. Εμείς από την μεριά μας θα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο των προσφορών τους για την ασφάλεια των συνανθρώπων μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=