Κατερίνα Παπανάτσιου: «Να συμπεριληφθούν και οι τρίτεκνες οικογένειες στο ευεργέτημα της απόσπασης υπαλλήλου για μία επιπλέον διετία»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-10-03, 11:51:30
Κατερίνα Παπανάτσιου: «Να συμπεριληφθούν και οι τρίτεκνες οικογένειες στο ευεργέτημα της απόσπασης υπαλλήλου για μία επιπλέον διετία»

Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, κ. Κατερίνα Παπανάτσιου την επιστολή της ομοσπονδίας πολυμελών οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος.

Το θέμα της επιστολής είναι «Να συμπεριληφθούν και οι τρίτεκνες οικογένειες στο ευεργέτημα της απόσπασης υπαλλήλου για μία επιπλέον διετία».

Η βουλευτής αναφέρει πως σύμφωνα με την επιστολή  οι οικογένειες με τρία τέκνα αποκλείονται από τη δυνατότητα παράτασης της απόσπασης των υπαλλήλων μετά το πέρας των τεσσάρων ετών, λόγω της τροποποίησης του άρθρου 11 του 4440/2016 του Νόμου  4954/2022 . Με αποτέλεσμα  οι εργαζόμενοι γονείς να αναγκάζονται να ζουν μακριά από τα παιδιά τους και να επιβαρύνονται οικονομικά λόγω του υψηλού κόστους διαμονής και μετακίνησης από και προς το τόπο εργασίας τους.

Η πρώην Υπουργός επισημαίνει πως ορθά, η ομοσπονδία πολυμελών οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος αιτείται την άμεση τροποποίηση του εν λόγω Νόμου ώστε να έχουν και οι τρίτεκνες οικογένειες τη δυνατότητα να ωφεληθούν από αυτό το θετικό μέτρο.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=