Παραδομένη στις φλόγες γνωστή επιχείρηση στη ΒΙ.ΠΕ. Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-24, 20:46:30
Παραδομένη στις φλόγες γνωστή επιχείρηση στη ΒΙ.ΠΕ. Βόλου

Ασταμάτητη καταστροφή από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα

Συνεχίζει μέχρι και αυτή την ώρα, από τις 6 το απόγευμα, οπότε και εκδηλώθηκε, το καταστροφικό της έργο η μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο αποθήκευσης και εμπορίας τροφίμων «Καρακατσάνης» στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες –κοντά στις δύο ώρες από την εκδήλωσή της- καίει τα πάντα στην επιχείρηση, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το μεγαλύτερο μέρος της  εγκατάστασης έχει παραδοθεί στις φλόγες, ενώ σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες της γνωστής επιχείρησης παρακολουθούν την καταστροφή της περιουσίας τους. Η περιοχή από τις απειλητικές φλόγες, αλλά και το μαύρο σύννεφο καπνού, μοιάζει με κόλαση, ενώ τρόμο προκαλούν οι εκρήξεις που ακούγονται.

Τα αίτια εκδήλωση της φωτιάς θα γίνουν γνωστά μέσα από την ανάκριση που θα ακολουθήσει και εφόσον η πυρκαγιά τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η φωτιά ξέσπασε σε ώρα που το εργοστάσιο δεν λειτουργούσε και ευτυχώς κανένας δεν ήταν στον χώρο εκείνη τη στιγμή. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=