Βολιώτης και Αλμυριώτης σε σπείρα που έκλεβε ηλικιωμένους στην Αττική

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-13, 17:14:28
Βολιώτης και Αλμυριώτης σε σπείρα  που έκλεβε ηλικιωμένους στην Αττική

Μέλη πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων στην Αττική με τη μέθοδο της απασχόλησης, είναι δύο άνδρες από τη Μαγνησία.

Πρόκειται για 57χρονο από τον Αλμυρό και 21χρονο Βολιώτη, τα στοιχεία των οποίων δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα μαζί με όλων των δραστών, συνολικά δέκα στον αριθμό, από την Ελληνική Αστυνομία μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι κατηγορούμενοι εισέρχονταν στις οικίες ηλικιωμένων προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας ή τους συντηρητές ανελκυστήρων και στη συνέχεια έκλεβαν διάφορα χρηματικά ποσά, τιμαλφή και αντικείμενα αξίας.

Το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε 22 περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών και κατάσχεσε στις επιχειρήσεις πλήθος κοσμημάτων, ρολόγια, τα χρηματικά ποσά των 27.150 ευρώ και 3.140 δολαρίων και 2 «επιχειρησιακά» αυτοκίνητα.

Τα στοιχεία των συλληφθέντων είναι δημοσιευμένα στο site της Ελληνικής Αστυνομίας στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=110161&Itemid=2822&lang=

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και τον εντοπισμό των διαφευγόντων τη σύλληψη.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476183 του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=