ΤΟΠΙΚΑ

Βαθιά οδύνη στον εκπαιδευτικό κόσμο για τον χαμό του Αντώνη Ανδριανίδη

βαθιά-οδύνη-στον-εκπαιδευτικό-κόσμο-γ-397189

Βαρύ είναι το πένθος στον εκπαιδευτικό κόσμο της Μαγνησίας για τον αδόκητο χαμό, ξαφνικά χθες το βράδυ, του εξαίρετου και ιδιαίτερα αγαπητού καθηγητή, Αντώνη Ανδριανίδη.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο και αιφνίδιο χαμό του εκπαιδευτικού Αντώνη Ανδριανίδη. Ο Αντώνης μας, όπως αποκαλούνταν συνήθως από τους συναδέλφους του, ο δάσκαλος Ανδριανίδης, όπως αποκαλούνταν από τους μαθητές του, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Η εκπαιδευτική κοινότητα στερείται ενός ταλαντούχου καθηγητή, ενός εξαίρετου επιστήμονα, ενός προικισμένου ηγέτη, ενός αδελφικού φίλου, ενός Ανθρώπου. Στερείται ενός εκπαιδευτικού ο οποίος τίμησε στο έπακρο το λειτούργημά του. Μόνη παρηγοριά για όλους μας είναι η θύμηση του χαμόγελου και η παρακαταθήκη του παραδείγματός του.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας εκφράζει στους οικείους του, στους συναδέλφους του, στους μαθητές του, θερμά συλλυπητήρια».

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας, εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού σε συλλυπητήριο μήνυμά της αναφέρει:

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του αγαπητού µας συναδέλφου Αντώνη Ανδριανίδη, ενός εξαίρετου συναδέλφου που µε το ήθος του, την ευσυνειδησία και τη συνέπειά του, τίμησε τον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης.

Το σχολείο του, οι μαθητές του, όλοι εμείς οι συνάδελφοί του, θρηνούμε σήμερα τον δικό µας άνθρωπο, τον Αντώνη µας, που αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις σκέψεις και στις καρδιές µας…

Καλό Παράδεισο Αντώνη. Θα µας λείψεις…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου