Αντιρατσιστικό δρώμενο και ραδιοφωνικές εκπομπές από φοιτητές του Π.Θ.

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-16, 16:09:08
Αντιρατσιστικό δρώμενο και ραδιοφωνικές εκπομπές από φοιτητές του Π.Θ.

Από φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης

 

Αντιρατσιστικές δράσεις με σκοπό την καταδίκη του ρατσισμού και της ξενοφοβίας διοργανώνει και φέτος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού (21η Μαρτίου) το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν την πραγματοποίηση μιας σειράς ραδιοφωνικών εκπομπών με αντιρατσιστικό περιεχόμενο σε συνεργασία με την ΕΡΑ Βόλου, καθώς και ενός ανοικτού αντιρατσιστικού δρώμενου στην πλατεία Αγίου Νικολάου του Βόλου.

Το δρώμενο θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι και οργανώνεται από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές στο πλαίσιο μαθημάτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, με την επίβλεψη των διδασκόντων/ουσών Κώστα Μάγου και Ελένης Τσομπανάκη.

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές θα πραγματοποιηθούν από φοιτήτριες την περίοδο 18/3 - 3/4 (15.00 - 16.00) στο πλαίσιο του μαθήματος σχεδιασμός, οργάνωση και αξιολόγηση διαπολιτισμικών δράσεων. Θα μεταδίδονται από τη ραδιοσυχνότητα της ΕΡΑ Βόλου (FM 100.7 και 101.2) καθώς και μέσω του διαδικτύου (http://webradio.ert.gr/volos/).

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=