Δήμος Βόλου σε Σκουρλέτη: Μόνο βγάζοντας τανκς στη Δημητριάδος θα διορίσετε τον δημάρχό σας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-01-19, 11:06:06
Δήμος Βόλου σε Σκουρλέτη: Μόνο βγάζοντας τανκς στη Δημητριάδος θα διορίσετε τον δημάρχό σας

Με αφορμή χθεσινές αναφορές του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, για τις προσεχείς εκλογές του Μαΐου στον Δήμο Βόλου και για τη νυν δημοτική αρχή, από το γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Συνεχίζοντας την παραδοσιακή πρακτική των διάφορων κομματικών ντήλερ, είχαμε χθες την επίσκεψη Σκουρλέτη για να μας «πασάρει» την πραμάτια του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την υποψηφιότητα Αποστολάκη, για τον Δήμο Βόλου.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή φαίνεται (και ευτυχώς δηλαδή) δεν είναι της προτίμησης του Σκουρλέτη γι’ αυτό και με περίσσιο… τακτ συνέστησε στους Βολιώτες να την αλλάξουν με την δική του πρόταση. «Διότι δεν τιμά την αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος που με τη διακυβέρνησή του φτωχοποίησε, εξαθλίωσε και κατέστρεψε ευρύτατα κοινωνικά και επαγγελματικά στρώματα και τώρα ξεπουλάει χωρίς την παραμικρή ευαισθησία τα εθνικά μας δίκαια, για να κρατήσει τις καρέκλες του.

Την απάντηση βεβαίως θα την πάρει στις εκλογές του Μαΐου και είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι και αυτή δεν θα είναι της αρεσκείας του. Θα έπρεπε να έχει καταλάβει ότι ο λαός του Βόλου από καιρό έχει πάψει να δέχεται εντολές και υποδείξεις και σίγουρα δεν θα δεχτεί αυτές του κ. Γενικού του ΣΥΡΙΖΑ. Αν πάλι η επιθυμία του να «καμαρώσει» τον κ. Αποστολάκη, Δήμαρχο είναι τόσο έντονη μια λύση του μένει: Να βγάλουν τα τανκς στην Δημητριάδος και την Ιάσονος και να μας διορίσουν τον δήμαρχό τους. Μόνο έτσι…".

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=