Συγχαρητήρια στον ΟΛΒ για τη διάθεση ποσό για αγορά λεωφορείου του ΕΕΕΕΚ Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-12-06, 13:11:56
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτης Σαβελίδης
Συγχαρητήρια στον ΟΛΒ για τη διάθεση ποσό για αγορά λεωφορείου του ΕΕΕΕΚ Βόλου

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

 

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας εκφράζει την αμέριστη ικανοποίησή της για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, να συμμετάσχει στη δαπάνη για την αγορά ειδικά διασκευασμένου σχολικού λεωφορείου για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Οπως ειδικότερα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτη Σαβελίδη: "Η απόφαση αυτή καταδεικνύει την ευαισθησία και την κοινωνική υπευθυνότητα των μελών του ΔΣ του Οργανισμού. Η πράξη αυτή αποτελεί μία τεράστιας σημασίας υπέρβαση, μια ενέργεια  παράδειγμα για όλους τους οργανισμούς και φορείς κοινής ωφέλειας, ειδικά τις εποχές οικονομικής και κοινωνικής κρίσης τις οποίες βιώνουμε.

Η σημασία της ενέργειας  αυτής επαυξάνεται αν σκεφτεί κανείς ότι ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας στην πόλη μας, ο φορέας ο οποίος θεσμικά και δεοντολογικά οφείλει να επιδιώκει  κοινωφελείς σκοπούς, επέδειξε πρωτόγνωρη αδιαφορία.

Αυτή η πράξη, έρχεται να συμπληρώσει καθοριστικά τις προσπάθειες πλήθους ευαισθητοποιημένων πολιτών, γονέων, κηδεμόνων, εκπαιδευτικών και μαθητών οι οποίοι συμμετέχοντας στο «μαραθώνιο» αγάπης,  με επίκεντρο τα σχολεία της Μαγνησίας, ανέδειξαν, αναδεικνύουν και θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν ότι ο ανθρωπισμός δε λείπει από την κοινωνία μας. 

Η απόφαση αυτή των μελών του ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, εκτός του ότι είναι άξια συγχαρητηρίων για το πνεύμα και το σκοπό της, είμαστε σίγουροι ότι θα διδάξει τους μαθητές μας ότι η δράσεις σεβασμού της αναπηρίας και της διαφορετικότητας ενάντια στον αποκλεισμό συνανθρώπων μας στα πλαίσια της κοινωνικής ωφέλειας και ευθύνης, πρέπει να αποτελεί βασική επιδίωξη της χρηστής δημόσιας διοίκησης και θα αποτελέσει γι αυτούς παράδειγμα όταν σε λίγα χρόνια θα αναλάβουν τη σκυτάλη της στελέχωσής της".

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
2
=