ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ στο κέντρο του Βόλου: Απαγχονίστηκε 46χρονη Βολιώτισσα

σοκ-στο-κέντρο-του-βόλου-απαγχονίστηκ-709645

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή της μία 46χρονη Βολιώτισσα. Η άτυχη γυναίκα έφτιαξε αυτοσχέδιο βρόχο με ζώνη τον οποίο κρέμασε από τη γρίλια μεταλλικής πόρτας και απαγχονίστηκε.

Η αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγό της γύρω στις 4:45 το απόγευμα. Ήταν η ώρα που ο σύζυγός της είχε αρχίσει να την αναζητεί ανησυχώντας που εκείνη έλειπε χωρίς ενημέρωση από το σπίτι. Βλέποντας ότι η ώρα περνούσε πήγε να δει μήπως εκείνη έκανε κάποια εργασία στην αποθήκη και τότε σοκαρίστηκε.

Όλα έγιναν εντελώς αιφνίδια. Ο σύζυγος της 46χρονης άρχισε να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια, όμως για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά.

Αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου μετέβησαν στον τόπο και άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Κανένας δεν γνωρίζει ποια ακριβώς ώρα συνέβη το απονενοημένο διάβημα. Η γυναίκα ήταν μόνη στο σπίτι από νωρίς το πρωί. Ο σύζυγος είχε πάει στην εργασία του και το παιδί στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Κανένας όμως δεν περίμενε την τραγική κατάληξη. Η 46χρονη είχε υποστήριξη τόσο από το οικογενειακό της περιβάλλον, όσο και από ψυχολόγο.

Η αυτόχειρας προέβη στο απονενοημένο διάβημά της σε ανύποπτη χρονική στιγμή, ενώ ήταν μόνη στο σπίτι και σίγουρη για το αποτέλεσμα της ενέργειάς της. Κρεμάστηκε από τη ζώνη και κατέρρευσε.

Ένα σημείωμα που άφησε πίσω της εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προέβη στο απονενοημένα διάβημα κόβοντας εντελώς αιφνίδια, απροσδόκητα και ανέλπιστα το νήμα της ζωής, ενώ είχε μία οικογένεια που κυριολεκτικά λάτρευε.

Στην πολυκατοικία όπου έμενε η 46χρονη προκλήθηκαν μεγάλος πανικός και αναστάτωση όταν εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε τον θάνατο της άτυχης γυναίκας σε αυτοκτονία.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου της 46χρονης διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Η προανάκριση συνεχίζεται.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου