ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συγκλονίζει η τραγωδία στο Στεφανοβίκειο

συγκλονίζει-η-τραγωδία-στο-στεφανοβί-406098

Στο πένθος η Μαγνησία για το χαμό τριών νέων παιδιών

Τα τρία άτυχα παιδιά βρίσκονταν στο Ριζόμυλο σε εκδήλωση της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Η Ιωάννα Κουτσιαρή έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε στις εκδηλώσεις της Μουσικής Σχολής. Μόλις ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, οι δύο αδερφές, Κατερίνα και Ιωάννα μαζί με τον άτυχο Φίλιππο Καπανιάρη, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 21 χρονου ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τις μεταφέρει στο σπίτι τους στο Στεφανοβίκειο. Δυστυχώς όμως λίγα μέτρα έξω από το χωριό «παραμόνευε» ο χάρος.

Ανείπωτος θρήνος

Τόσο στο Στεφανοβίκειο όσο και στο Ριζόμυλο ο θάνατος των τριών νεαρών παιδιών έχει προκαλέσει σοκ και ανείπωτο πόνο. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται από τα ξημερώματα στο σπίτι των δύο αδικοχαμένων αδερφών Κατερίνας και Ιωάννας. Σκίζουν τον αέρα οι κραυγές της χαροκαμένης μάνας των δύο νεαρών κοριτσιών που έφυγαν τόσο πρόωρα απ΄ τη ζωή. « Φέρτε τα κορίτσια μου πίσω» φωνάζει διαρκώς ο πατέρας τους υποβασταζόμενος από συγγενείς και φίλους που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο πλευρό τους για να τους συμπαρασταθούν σε αυτή την τραγωδία. Οι δύο γονείς αλλά και όλος ο κόσμος δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας.

Η κηδεία των δύο κοριτσιών που θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία «νυφούλες» θα γίνει σήμερα στις 16.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως της Σωτήρος στο Στεφανοβίκειο.

Το ίδιο σκηνικό θρήνου και στο διπλανό χωριό, το Ριζόμυλο, που θρηνεί το χαμό του 21χρονου Φίλιππου Καπανιάρη. Συντετριμμένοι οι γονείς του που σήμερα στις 18.30 το απόγευμα θα συνοδεύσουν μαζί με φίλους και συγγενείς τον μονάκριβο γιό τους στην τελευταία του κατοικία.

Οι αδελφές Ιωάννα και Κατερίνα Κουτσιαρή

Ο 20χρονος Φίλιππος Καπανιάρης

Φοβερό τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε στη 1.35 μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 36ο χλμ της Περιφερειακής οδού Βόλου – Λάρισας στο ύψος του Στεφανοβίκειου.

Το αυτοκίνητο μάρκας VW Polo όπου επέβαιναν ο 20χρονος οδηγός Φίλιππος Καπανιάρης και οι δύο αδερφές, Ιωάννα και Κατερίνα Κουτσιαρή, 18 και 21 χρονών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα η οποία μετέφερε φρούτα.

Το αυτοκίνητο των τριων παιδιών είχε κατεύθυνση προς τη Λάρισα. Ο νεαρός πήγαινε τις δύο αδελφές από το Ριζόμυλο στο Στεφανοβίκειο όπου είναι το σπίτι τους. Η νταλίκα είχε κατεύθυνση προς το Βόλο.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρη με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τόσο ο οδηγός του Ι.Χ. όσο και οι δύο αδερφές ενώ ο 22χρονος οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς όμως η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου