Μητέρα Καραμιχαηλίδη: «Θα λάμψει η αλήθεια, ελπίζω όμως σύντομα»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-04, 11:00:13
Μητέρα Καραμιχαηλίδη: «Θα λάμψει η αλήθεια, ελπίζω όμως σύντομα»

Ικανοποίηση για το βούλευμα παραπομπής των δύο ψαράδων

«Επιτέλους μπήκε το νερό στο αυλάκι. Πιστεύω ότι θα βρούμε άκρη. Ελπίζω μόνο να είναι σύντομα». Η Ματούλα Κουτρώτσιου, μητέρα του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη που τον Αύγουστο του 2016 εξαφανίστηκε από τον όρμο Βότση Αλοννήσου και έκτοτε αγνοείται, αποδέχτηκε με ικανοποίηση το βούλευμα παραπομπής των δύο ψαράδων για την υπόθεση.

Τέσσερα χρόνια αναζητεί να μάθει τι έγινε με το παλικάρι της και από την πρώτη στιγμή πιστεύει βαθιά μέσα της και ακλόνητα ότι κάτι συνέβη με τον Γιώργο και χάθηκε, κάτι που δεν σταμάτησε να ερευνά ούτε στιγμή.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικείο Βόλου εξέδωσε βούλευμα με το οποίο παραπέμπει τους δύο ψαράδες, που είδαν τον νεαρό για τελευταία φορά, στο εδώλιο Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να απολογηθούν για το αδίκημα της θανατηφόρας έκθεσης σε κίνδυνο.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι αρνούνται κάθε κατηγορία, φέρονται να είδαν τον 30χρονο Θεσσαλονικιό στη θάλασσα σε κατάσταση κινδύνου και να τον άφησαν αβοήθητο. Ο ένας μάλιστα φέρεται να τον απώθησε από τη βάρκα τους κλωτσώντας τον.

«Εχουν πει πολλά ψέματα μέχρι τώρα και θα πιαστούν μόνοι τους. Απλά άργησε να φθάσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή», αναφέρει.

Η μητέρα του Καραμιχαηλίδη διατυπώνει το παράπονό της ότι «στην Αλόννησο οι αρχές δεν ενήργησαν όπως θα έπρεπε να λειτουργήσουν. Πού πήγε το σώμα του παιδιού μου και δεν βρέθηκε τόσα χρόνια; Είτε νεκρός, είτε ζωντανός κάπου θα έβγαινε!», λέει.

Η ίδια σημειώνει με έμφαση ότι «κάποιοι γνωρίζουν και δεν μιλούν για το τι συνέβη. Όμως τώρα η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και είμαι σίγουρη ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της σωστά όπως πάντοτε».

Είναι πλέον σίγουρη ότι θα βρεθεί η αλήθεια, ελπίζει μόνο αυτό να γίνει σύντομα.

«Θέλω να μάθω τι έγινε όσο φρικτό και να είναι αυτό», τονίζει η κ. Κουτρώτσιου, η οποία θα ταξιδέψει και φέτος στην Αλόννησο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα επισκεφτεί το εκκλησάκι που έχει φτιάξει στη μνήμη του γιου της για να κάνει το μνημόσυνο καθώς δεν υπάρχει τάφος και θα ανάψει ένα κεράκι να θυμίζει τι συνέβη να μη ξεχάσει ποτέ κανένας.

«Θα φθάσω την υπόθεση μέχρι το τέλος ό,τι και να γίνει όσο και αν χρειαστεί να καθυστερήσει», προσθέτει.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=