Προετοιμάζεται για τις εκλογές η δημοτική παράταξη του Ν. Πλωμαρίτη

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-15, 20:16:14
Προετοιμάζεται για τις εκλογές η δημοτική παράταξη του Ν. Πλωμαρίτη

Προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στις προσεχείς εκλογές του Μαϊου στον Δήμο Σκιάθου, η παράταξη «Σκιάθος - Εργα -Ανάπτυξη - Εμπιστοσύνη», με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο, τον Νίκο Πλωμαρίτη, νυν εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αντιπεριφερειάρχη Βορείων Σποράδων, και πρώην Δήμαρχο Σκιάθου.

Σε συγκέντρωση των μελών της παράταξης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη ο επικεφαλής του συνδυασμού καλωσόρισε τους συγκεντρωθέντες και δήλωσε ότι "είναι πολύ ευχαριστημένος που εισακούστηκε το κάλεσμά του, για συσπείρωση των πολιτικών δυνάμεων του νησιού" και υπογράμμισε πως είναι ικανοποιημένος για τα πάνω από 60 σημαντικά έργα, αξίας περίπου 52 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν επί Δημαρχίας του στη Σκιάθο, με τη συνδρομή των τότε συνεργάτες του, της παράταξης "Σκιάθος - Έργα - Ανάπτυξη - Εμπιστοσύνη".

Επισήμανε επίσης χαρακτηριστικά ότι "ήρθε η ώρα που κρίνεται απαραίτητη η σύμπραξη όλων των δυνάμεων, με νέους υποψηφίους που έχουν ενθουσιασμό αλλά και με παλαιούς που έχουν εμπειρία και αποδεδειγμένες ικανότητες, για να φέρουν την ανάπτυξη στην Σκιάθο".

Αναλύοντας την τωρινή κατάσταση του νησιού, τόνισε: "δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα και δοκιμές και ούτε χρόνος για προσαρμογή και ότι θα πρέπει την άλλη μέρα των εκλογών να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα μέγιστα για το νησί μας που "στηρίζει" τις οικογένειες μας".

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με αναφορά πάνω στα προβλήματα του νησιού της Σκιάθου και για τις λύσεις που πρέπει να δοθούν προκειμένου οι κάτοικοι του νησιού να αποκτήσουν ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τέλος, αναγγέλθηκε η δημιουργία τριών επιτροπών, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για τον συντονισμό των δράσεων των μελών του συνδυασμού έτσι ώστε να εντοπίσουν, επισημάνουν και αναδείξουν τους προβληματισμούς, τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις των συντοπιτών τους. Οι επιτροπές πλαισιώθηκαν με τους υποψηφίους που επιθυμούν να είναι μέλη τους.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=