Προβλήματα από τη βροχόπτωση στα νησιά

Τελευταία ενημέρωση: 2014-12-13, 10:21:40
Προβλήματα από τη βροχόπτωση στα νησιά

Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του δήμου Σκοπέλου

Δεκάδες προβλήματα δημιουργήθηκαν στη Σκόπελο λόγω της έντονης βροχόπτωσης των δύο τελευταίων ημερών, που προκάλεσε κατολισθήσεις στα πρανή και μεταφορά φερτών υλών στον επαρχιακό δρόμο Σκοπέλου - Γλώσσας.

Το πρόβλημα ήταν εντονότερο σε δύο σημεία του δρόμου, εντός του οικισμού της Γλώσσας, λόγω κατολισθήσεων στα πρανή του δρόμου. Το πρόβλημα διευθετήθηκε χάρη στην παρέμβαση του Δήμου, με τη χρήση μηχανήματος bob cat.

Στο μεταξύ, λόγω των έντονων βορειοανατολικών ανέμων που έπνεαν χθες, ήταν αδύνατο να προσεγγίσει πλοίο το λιμάνι της Σκοπέλου, και οι επιβάτες εξυπηρετήθηκαν από το λιμάνι του Αγνώντα.

Οι υπηρεσίες του Δήμου τέθηκαν από την πρώτη στιγμή σε επιφυλακή, ενώ όπως υπογραμμίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Νίκος Τριανταφύλλου «ό,τι μέσο μπορούμε να έχουμε για την εξυπηρέτηση του κόσμου, το έχουμε σε επιφυλακή».

Εντονη βροχόπτωση σημειώθηκε, εξάλλου, και στη γειτονική Σκιάθο, χωρίς, ωστόσο, να σημειωθούν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, τέθηκαν επίσης σε επιφυλακή.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=