Παρουσίαση της Αλοννήσου σε εκδήλωση στο Λονδίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2014-12-06, 14:47:24
Παρουσίαση της Αλοννήσου σε εκδήλωση στο Λονδίνο

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βρετανικής πρωτεύουσας

Μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης της Αλοννήσου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της καινούργιας χρονιάς, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου. Σε σύντομο διάστημα αναμένεται να υπογραφεί η συνεργασία του νησιού με μεγάλο γραφείο δημοσίων σχέσεων στη Μεγάλη Βρετανία.

Τα παραπάνω θέματα συζητήθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου και δόθηκε το «πράσινο φως» στηνΕπιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, να υλοποιήσει το αρχικό πλάνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας, με προσκεκλημένους δημοσιογράφους και τουρ οπερέιτορς, στους οποίους θα προβληθεί υλικό από την Αλόννησο, σε πρώτη φάση. Η συνεργασία θα εξελιχθεί με ακόμη περισσότερες δράσεις το 2015, με στόχο να γίνει ευρύτερα γνωστό το νησί στη Βρετανική αγορά.

Στο μεταξύ, «είχαμε πρόσκληση από τον ΕΟΤ για συμμετοχή σε δύο εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο, στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ. Εχουμε δηλώσει συμμετοχή και στις δύο και αναμένουμε την έγκριση της συμμετοχής μας, συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την τουριστική κίνηση από τη Μεγάλη Βρετανία», όπως αναφέρει η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου.

Παράλληλα, οι προτάσεις της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Αλοννήσου στρέφονται και προς την κατεύθυνση της συμμετοχής και σε άλλες εκθέσεις του εξωτερικού, όπως της Ολλανδίας, της Σουηδίας και της Γερμανίας, ενώ αναμένεται πριν από το τέλος Δεκεμβρίου να έχει οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός της τουριστικής προβολής του νησιού, για την καινούργια χρονιά.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=