Πλήθος κόσμου στην χοροεσπερίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν. Αγχιάλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-15, 19:14:28
Πλήθος κόσμου στην χοροεσπερίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν. Αγχιάλου

Η χοροεσπερίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στην κατάμεστη αίθουσα, του "Κόκκινος CLUB" και υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας οι χοροί κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο Νίκος Μούτσελος.

Την εκδήλωση άνοιξε το τμήμα νηπίων με χοροδιδάσκαλο την κ. Θάλεια Μπούτλα. Ακολούθησαν το παιδικό και εφηβικό τμήμα με χοροδιδάσκαλο τον κ. Θανάση Μπέα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παιδικής και της γυναικείας χορωδίας, είχε η μαέστρος κ. Χαρά Σταυράκη-Αναγνώστου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της πρωτοεμφανιζόμενης ορχήστρας του Φιλοπρόοδου είχε ο μαέστρος κ. Γιώργος Σταμούλης.

Η έκπληξη την βραδιάς ήταν το δώρο του κ. Πάνου Κόκκινου. Με συνοδεία στο πιάνο του Τζίνο Κόκκινου, χάρισε σε όλους για λίγα λεπτά την εξαίρετη φωνή του.

Εκτός από τους φίλους και τα μέλη του Φιλοπρόοδου που κυριολεκτικά γέμισαν την αίθουσα τίμησαν με την παρουσία τους: η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, η πρώην αντιδήμαρχος Βόλου κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος κ. Θεολόγος Διαμαντένιας, ο κος Άγγελος Γεωργακόπουλος, τοπικός σύμβουλος Δημοτικής ενότητας Νέας Αγχιάλου, ο κος Χρήστος Τριαντόπουλος, πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις και αντιπρόεδρος του συλλόγου Αγχιαλιτών Αθήνας, η κα Κατερίνα Τσοπουρίδου, γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου Βόλου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, ο κος Κων/νος Μαραβέγιας, πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου κο Απόστολος Παπαδούλης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κος Θεόδωρος Στάμος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ευξεινούπολης κος Ανάργυρος Τέφογλου και ο πρώην αντιδήμαρχος Νέας Αγχιάλου κος Παντελής Πελεκάνος.

Χαιρετισμό απέστειλαν η Υφυπουργός Εσωτερικών κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη και η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κα Νάνσυ Καπούλα, οι οποίες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθούν
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης: ο πρόεδρος του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου η «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Ιωάννης Κίτσιος, ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Α.Ρ κος Ιωάννης Λουλούδης, η έφορος Δημοσίων σχέσεων της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. κα Γερακίνα Μηνούδη, Αντιπροσωπεία του συλλόγου των «Εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου» και ο πρόεδρος κος Χρήστος Ράπτης, Αντιπροσωπεία του συλλόγου Σαρακατσαναίων Μαγνησίας και ο πρόεδρος κος Ευάγγελος Καραθόδωρος, ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ. Νέας Αγχιάλου κος Δημήτριος Σπύρου, εκπρόσωποι του συλλόγου «Εναλλακτική Δράση» και η πρόεδρος κα Παγουρτζή Μαρία, εκπρόσωποι του Αθλητικού συλλόγου «ΠΥΡΑΣΟΣ» κος Ευάγγελος Χαρίσης και Φώτης Καραγιώργος, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Αγχιάλου κα Δέσποινα Φλαμουρίδη -Παπατζέλου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ανατολική Ρωμυλίας Βόλου και η πρόεδρος κα Πόπη Κυτούδη, ο πρόεδρος Ποντίων νομού Μαγνησίας κος Περκουλίδης Κων/νος, Αντιπροσωπεία του συλλόγου «Διαδρομή» με τον πρόεδρο κο Καραμπάση Κων/νο, Αντιπροσωπεία του Συλλόγου «Χοροστέκι Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε.», Αντιπροσωπεία του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου και Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Λυκείου Ελληνίδων Αλμυρού.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της χοροεσπερίδας, καθώς και όλα τα καταστήματα και τους επαγγελματίες της περιοχής που προσέφεραν δώρα για την ενίσχυση του συλλόγου, τη διεύθυνση του ΚΟΚΚΙΝΟS CLUB και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση που μας παρείχαν.
Επίσης ευχαριστούν όλους όσοι ανταποκριθήκανε στο κάλεσμά τους και τους τιμήσανε με την παρουσία τους.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=