11χρονος τραυματίστηκε από το όπλο του πατέρα του

Τελευταία ενημέρωση: 2014-12-12, 11:41:08
11χρονος τραυματίστηκε από το όπλο του πατέρα του

Ευτυχώς ελαφρά τραυματίσθηκε 11χρονος όταν εκπυρσοκρότησε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του στο Λιβάδι Ελασσόνας

Ο 60χρονος Λαμιώτης, μαζί με τον 11χρονο γιο του βρέθηκαν για κυνήγι στη δασική περιοχή «Αγ. Αντώνιος» στο Λιβάδι Ελασσόνας όταν άγνωστο πώς, η κυνηγετική καραμπίνα εκπυρσοκρότησε, με τα σκάγια να τραυματίζουν τον ανήλικο μαθητή στα δάκτυλα του δεξιού του ποδιού.

Το συμβάν σημειώθηκε πρόσφατα και επιβεβαιώνει τους κινδύνους από την πλημμελή φύλαξη των όπλων και τη μη τήρηση κανόνων προστασίας κατά το κυνήγι, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά – ευτυχώς για το παιδί – δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Πριν λίγες ημέρες, πατέρας και γιος, βρέθηκαν σε δασική περιοχή στο Λιβάδι Ελασσόνας με σκοπό το κυνήγι πτηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ο 60χρονος ακούμπησε σε θάμνο την κυνηγετική του καραμπίνα αυτή εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τα σκάγια να τραυματίσουν τον 11χρονο στα δάκτυλα του δεξιού του ποδιού.

Ο 60χρονος μετέφερε αμέσως το γιο του στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας για να διακομισθεί στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία και χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, έλαβε πρόσφατα εξιτήριο. Με εντολή των εισαγγελικών αρχών ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος και ενεργείται αστυνομική προανάκριση ενώ το κυνηγητικό όπλο βρέθηκε στο αυτοκίνητό του και κατασχέθηκε.

Ελευθερία

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=