Θείος …57 ετών βίαζε τη 14χρονη ανιψιά του!

Τελευταία ενημέρωση: 2014-11-14, 11:45:32
Θείος …57 ετών βίαζε τη 14χρονη ανιψιά του!

O 57χρονος Λαρισαίος οδηγηθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε προχθές 57χρονος Λαρισαίος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, για κατ’ εξακολούθηση βιασμό και αποπλάνηση 14χρονου κοριτσιού.

Ο 57χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από πολύμηνη εισαγγελική έρευνα σύμφωνα με την οποία, εκμεταλλευόμενος τη συγγενική σχέση με το ανήλικο κορίτσι, το αποπλανούσε είτε στο δικό του σπίτι, είτε στο αυτοκίνητό του σε ερημικές τοποθεσίες, κάνοντας πράξη τις ερωτικές του επιθυμίες.

Ο 57χρονος που αρνείται τις κατηγορίες, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από εισαγγελική παραγγελία και τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. όσο και ειδικών επιστημόνων, φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε τη συγγενική του σχέση, ως θείος, με την ανήλικη ανιψιά του, ικανοποιώντας τις ορέξεις του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από τότε δηλαδή που το κορίτσι ήταν μόλις 10 ετών. Ο 57χρονος φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε επίσης την κατάσταση του οικογενειακού περιβάλλοντος της ανήλικης ασελγώντας σε βάρος της περιόδους όπως οι εορταστικές που τη φιλοξενούσε σπίτι του.

Ελευθερία

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=