Απόπειρα αρπαγής τρίχρονου μέσα σε σούπερ μάρκετ!

Τελευταία ενημέρωση: 2015-11-09, 13:31:47
Απόπειρα αρπαγής τρίχρονου μέσα σε σούπερ μάρκετ!

Μια 53χρονη Ρομά η οποία φέρεται πως επιχείρησε να αρπάξει τρίχρονο παιδί από σούπερ μάρκετ συνελήφθη από την αστυνομία. Η γυναίκα σε συνεργασία με δεύτερη γυναίκα Ρομά έστησε σχέδιο για να κλέψει το παιδί όταν αυτό έφυγε από την επίβλεψη της μητέρας του στο κατάστημα.

Μετά από έρευνες που έγιναν την Κυριακή εντοπίστηκε η 53χρονη η οποία αναγνωρίστηκε από την μητέρα του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρομά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι μπέρδεψε το τρίχρονο με το δικό της παιδί. Αυτό που αναζητούν τώρα οι αστυνομικοί, είναι η συνεργός της, η οποία θα φυγάδευε το παιδί μετά την αρπαγή του. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη σε καταυλισμούς Ρομα για τον εντοπισμό ενώ η 53χρονη συλληφθείσα που επιχείρησε να το αρπάξει οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα για απόπειρα αρπαγής απαγωγής ανηλίκου.

Η απόπειρα αρπαγής σημειώθηκε στη Βάρη Αττικής, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM", με την ευκαιρία συμπλήρωσης είκοσι ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Όπως είπε κ. Γιαννόπουλος, αλλά και η συνεργάτης στο "Χαμόγελο του Παιδιού" κ. Κονταξή, η απόπειρα απαγωγής έγινε το Σάββατο και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

Χωρίς να αναφέρουν, αν οι δράστες ήταν ένας ή περισσότερα άτομα και αν η αστυνομία τους εντόπισε, είπαν ότι το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς αντέδρασε και το γεγονός έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους και πελάτες που βρισκόταν μέσα στο σούπερ - μάρκετ.

"Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν" είπε η κ. Κονταξή.

Η μητέρα του τρίχρονου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»: «Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που μπαίναμε μέσα στο κατάστημα, άφησα το χέρι του παιδιού μου, για να πάρω ένα καλάθι. Μπροστά μου ήταν μία τσιγγάνα που είχε μπει στο κατάστημα και άφηνε ένα καρότσι. Σκύβοντας εγώ αυτή έβγαινε. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, τράβηξε και το παιδί μου μαζί, το οποίο έβγαλε εκτός του καταστήματος. O γιος μου, άρχισε να φωνάζει, ήταν εκπαιδευμένος σε αυτό. Έτσι βγήκα έξω άμεσα και τον τράβηξα μέσα στο κατάστημα. Μας βάλανε οι υπάλληλοι στο εσωτερικό» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Από το οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα φαίνεται ότι όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε " Μαμά, μαμά", θα τον έχανα».

Μετά το περιστατικό, όπως ανέφερε η μητέρα, μία άλλη Ρομά, υπερασπίστηκε την γυναίκα που επιχείρησε να της πάρει το παιδί, λέγοντας πως δεν ήθελε να το απαγάγει, απλά το μπέρδεψε με το δικό της.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από το "Χαμόγελο του Παιδιού" και από τις αστυνομικές αρχές.

huffingtonpost.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=