Καμμένος: Έστειλε sms σε τρεις ανεξάρτητους για να μην ψηφίσουν Πρόεδρο

Τελευταία ενημέρωση: 2014-12-15, 12:01:22
Καμμένος: Έστειλε sms σε τρεις ανεξάρτητους για να μην ψηφίσουν Πρόεδρο

Sms σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝ.ΕΛ. προκειμένου να τους ζητήσει να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας έστειλε ο Πάνος Καμμένος.

«Έστειλα ένα sms σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ και αυτοί δεν είναι από εκείνους που γονάτισαν. Τους έγραψα ότι ασχέτως από τις διαφορές που έχουμε μεταξύ μας αυτήν τη στιγμή, πρέπει να αποφασίσουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και το συμφέρον του ελληνικού λαού» είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκτίμησε ότι ο Βασίλης Καπερνάρος δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Όπως και για τον κ. Γιοβανόπουλο το ελπίζω και το ζητάω και δημόσια και στην κ. Γιαταγάνα. Η κ. Μακρή ξέρω ότι δεν θα ψηφίσει» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Νωρίτερα, ο κ.Καπερνάρος, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι κλίνει προς το «όχι», αναφερόμενος στην προεδρική εκλογή.

Υπογράμμισε ότι οι ψηφοφόροι του, του λένε να μη δώσει θετική ψήφο για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και ότι η διαφορά με όσους του ζητούν να ψηφίσει θετικά είναι, όπως υποστήριξε, πολύ μεγάλη.

Ο κ. Καπερνάρος, διευκρίνισε πως δεν θεωρεί διαφορετική την τρίτη ψηφοφορία, από τις δύο πρώτες, ενώ επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν πρότεινε υποψήφιο για Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=