Συναυλία αγάπης από το Μουσικό Σχολείο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-09, 11:18:32
Συναυλία αγάπης από το Μουσικό Σχολείο Βόλου

Τη χριστουγεννιάτικη συναυλία καθηγητών με τίτλο «Ρομαντικά Χριστούγεννα» διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Βόλου το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 20:00, στην αίθουσα συναυλιών του σχολείου.

Συναυλία αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα της αγάπης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη ημέρα. Πρόκειται για έννοια που έχει υμνηθεί και δοξαστεί όσο καμία άλλη. Η αγάπη υπήρξε, χωρίς αμφιβολία, και θα συνεχίσει να είναι η κινητήριος δύναμη για την ανθρωπότητα, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. «Στόχος μας είναι να αφήσουμε πίσω όλα τα αρνητικά συναισθήματα, σκέψεις και λόγια και να μοιράσουμε αγάπη απλόχερα. Να σκεφτόμαστε μόνο θετικά και τους λόγους που αγαπούμε τους ανθρώπους», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα για τρίο κιθάρας, σόλο πιάνο, τραγούδι, τέσσερα χέρια σε ένα και δύο πιάνα κυρίως από τη ρομαντική εποχή της μουσικής, όπως «Ave Maria» του Schubert, «Nocturne» του Chopin, «Sospiro» του Lizst, «Barcarolle» του Offenbach, «Preludes» του Rachmaninoff, «Sleeping Beauty» και «Nutcraker» του Tchaikovsky.

Παίζουν οι καθηγητές Κωνσταντίνος Κολέτσιος, Σοφία Κόλλια, Ειρήνη Κουτσαυλή, Ελένη Λεφάκη, Ιλεάνα Μάρδα, Βασιλική Παπακωνσταντίνου, Πέπο Σάλεμ, Κερασία Σιάρα, Ηλίας Στασινός, Ελένη Τσαρδακά και Νίκος Χρυσούλης. Την εκδήλωση επιμελείται και οργανώνει η Ειρήνη Κουτσαυλή. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=