Φιλανθρωπική συναυλία από το ίδρυμα «Ασπρες Πεταλούδες»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-07, 12:56:07
Φιλανθρωπική συναυλία από το ίδρυμα «Ασπρες Πεταλούδες»

Από τη σχολή ελληνικής μουσικής του Παύλου Πλάκα

 

Μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει το ίδρυμα «Ασπρες Πεταλούδες» μεθαύριο Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ξενία.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης για τα παιδιά του ιδρύματος, διοργάνωση που ως γνωστόν πέρυσι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το ίδιο και φέτος, καθώς οι συμπολίτες καλούνται να βοηθήσουν την προσπάθεια του ιδρύματος για την αγορά του πετρελαίου θέρμανσης.

Τη μουσική κάλυψη παρέχει και φέτος το συγκρότημα της σχολής ελληνικής μουσικής του Παύλου Πλάκα με ποικίλο πρόγραμμα συναυλιακό και χορευτικό.

Στην ορχήστρα της σχολής συμμετέχουν οι Νίκος Καραγιάννης μπουζούκι, Απόστολος Πλακαρός και Γιάννης Κουτσερής κιθάρα, Κώστας Βουδούρης μπαγλαμάς, Νίκος Μπέλος τουμπερλέκι. Στα πλήκτρα θα είναι ο γνωστός μουσικός και μαέστρος Νίκος Νέβρος. Τραγουδούν Μπορισλάβα Γκάντσεβα, Λίτσα Αρσενοπούλου και σε έκτακτη συμμετοχή οι Λεωνίδας Τίγκας, Εύα Ηρακλέους και Ελένη Κοντογεωργίου, καθώς και ο μικρός μαθητής της σχολής Γιάννης Τριανταφυλλίδης στο μπουζούκι. Την επιμέλεια και την ενορχήστρωση του προγράμματος έχει ο Παύλος Πλάκας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=